www.bypias.com

www.bypias.com

23. toukokuuta 2010

Talo Eedenissä...

Minun täytyi jakaa teidän kanssanne tämä valkoisena kukkivien puiden lumo! Tämä näky kohtaa heti kotipihaltamme...

Ihana, kotoinen pesämme täällä Espoon, Järvenperän Eedenissä on myynnissä! Vain 3,5 vuotta nuori, 145m2 puutalo etsii uutta perhettä idyllinsä suojiin.


Pieni pihamaamme, jossa olemme selkä väärällään ahkeroineet alkaa kukoistaa ja hieman haikeana olemme siirtyneet ajatuksissamme uuden rakennusprojektin myötä uusiin haasteisiin.
Vierivä kivi ei sammaloidu, niinkö se menee...

Muutto isojen poikiemme koulujen läheisyyteen sekä nettikaupan kasvun aiheuttama varastointi-ongelma antoi sysäyksen muutokseen ja tontti löytyikin ystävän välityksellä.

Täällä Järvenperässä on luonto kauneinta Espoota! Järvet, vanhat kookaat arvopuut, Kartano puistoineen sekä lukuisat omena, kirsikka, luumupuut ja sireenit kielivät vanhasta Kuninkaantien alueen arvokkuudesta.

Itse emme toki ole taloa rakentaneet vaan ammattilaisten voimin Avaimet-käteen meiningillä!
Seuraava talomme tulee myös samalla periaatteella, haluan keskittää kaikki voimavarat sisustusmateriaalien suunnitteluun. Yllätys?

Oi mikä aamupäivä-aurinko kylpee pihalla!


Talomme myyntiä hoitaa aHousing LKV, Riku Roihu 040-5899206. riku.roihu@ahousing.fi.
Tervetuloa näytöille!
T. Isäntäväki






22. toukokuuta 2010

Jo joutui armas aika...

Tuhannet kiitokset kaikille ihanille emännille, neitokaisille ja muutamalle rohkealle isännälle taannoisista Helatorstain markkinoista! Ilma suosi kadulla puotini edessä parveilevia kirppari-kävijöitä ja iloinen puheensorina "aarteidenmetsästäjien" keskuudessa täytti pienen puodin.
Seuraavat Sisustusmarkkinat pidämme heti syksyllä, ajankohta selvinee loppukesästä! Markkinajännityksen lauettua poden pientä kevätflunssaa, pää pökkelönä ja ontelot tukossa mennään sitten taas eteenpäin! Uutuustuotteita on tulossa nettikauppaan paljon, jahka huomenaamulla saan kuvausfiiliksen päälle. ALE -50% on luvassa, olen jo aloittanut ale-tuotteiden päivittämisen nettikauppaan. Lisää tulossa päivittäin, siis oivaan kirpparihintaan!

Pidätkö kuvien tyylistä? ME LIKE! Ranskalaisromantiikan lisäksi tykkään kovasti selkeästä ja klassisemmasta ruotsalais-tanskalaisesta tyylistä, ripauksella industrial-lookkia! Kuulostiko hyvältä...Puotiini tupsahti erä Ruotsalaisen THG:n tyylikkäitä ja ylellisiä tuotteita, ihania mökeille, terassille ja sopivat hyvin ihan moderniinkin kotiin. Lyhtyjä, naulakoita, hurricaaneja, teollisuuskupu-valaisimia ja köyhäinhopeavaaseja! Nämä sisustuskuvat ovat Porvoosta THG-myymälästä, ystävieni Sadun ja Pian puodista, joka sijaitsee ihan Vanhan kirkon vieressä kulmahuoneistossa. Käykää kurkkaamassa!

Tämä naulakko ja lyhdyt myynnissä Sisustajantaivaassa, hinnat ja kuvat tulossa nettikaupan sivuille...
Mikä työhuone, taivaallinen...

Kuvan tuotteet THG-mallistosta, osa myynnissä myös Sisustajantaivaassa...

Sitten kukkaloistoa kotipihalta, orvokit voivat HYVIN!

Mikä kukkaketo!

Ainutlaatuinen aika vuodesta, on aika kukkien...

Kuvakulma eteisestä makkariin, sain vihdoin toivomani matot Nyblom o kollenilta Ruotsista! Niitä ei taaskaan riittänyt tarpeeksi, loppui nettikaupasta muutamassa tunnissa tämä kuosi. Tilauksen olin tehnyt jo tammikuussa, kuvitelkaa...Muutama harmaa-valkoinen eri kuosillinen jäljellä, laitanpa äkkiä nettikauppaan! Ihanat kesämatot, kestävät konepesun loistavasti!

Jo joutui armas aika...ensi viikolla on lasten kevätjuhla! Niin liikuttava on tuo lasten kirkasääninen kuoro, että niiskutukseltaan ei meinaa isojenkaan lasten äiti selvitä Suvivirren loppuun. Oikein kaunista kesänalkua kaikkiin koteihin teille toivotan...

Vielä Tuomen ja kirsikkapuiden kukkimista ihailen, niitä riittää ihan kotimme pihapiirissä! Sitten kukkivien puiden Sireenien juhlaa odotan, niiden tuoksua ja runsautta...LOVE, PIA






12. toukokuuta 2010

Kukkien aika...

Näiden kuvien myötä haluan toivottaa kaikille teille ihanaa, valoisaa, lämmintä Helatorstaita!

Jeanne D´arc Livingin Madonna pääsi kukkakedolle kun piipahdin lähipuutarhurin salaiseen Eedeniin, mikä elämys!
Markkinoillemme mukaan lähti iso määrä erikoisia Pelargonia-lajikkeita, muutama UPEA amppeli mm. ruusupetunia kerrottuna sekä riippapelargonioita, Mårbackaa....


Ja valkoisena tottakai myös!


Ruukkuja tulossa kierrätyshenkeen, paperimassaa joka ei kolhiinnu ja on ekologinen paitsi myös kaunis. Iso ruskea uurna on taas lasikuitua, kevyt, hajoamaton, pakkasenkestävä...

Rautatuoli-pöytäsetti 249,-, näitä saa tilaamalla pian nettikaupasta sekä markkinoilta!

Markkinoilla myyn pihallamme käytössä olleen harmaan rautasohva, pöytä, 2 x nojatuoli-ryhmän, hinta yht. 400,-.


Vielä kukkaloistoa! Nyt alkaa KESÄ!


Orkidea vielä kukkii, ihana mutta vaikea kasvi saada kukkimaan!


Jeanne D´arcin terriinit suorastaan kaipaavat vaaleanpunaisia Mårbacka-pelakoita, kuvailen pian teille! Terriinit ovat aika loppu puodista ja nettikaupasta, viimeisiä viedään...

Sitten sisustuskuvaajan otoksia kodistamme!


Hieman talonpoikaista...


Sipulikukkia...

Muhlenbeckejä uurnassa...niiden aika alkaa olla ohi, eivät kestä auringonvalossa yhtään!

Pitsiverhon takaa...
Yrttejä keittiössä...


Ihania mutta juottaa täytyy...


Ruusuisia unelmia! Toivottaapi, Sisustajantaivas-Kaupantäti




















9. toukokuuta 2010

Rompetta ja markkinoita!

Kaikki LÄMPIMÄSTI Tervetuloa Sisustajantaivaan perinteisille SISUSTUS-KIRPPIS, KUKKA-KEVÄTMARKKINOILLE helatorstaina 13.5. klo 11-16 Espoon puotiin, Os. Saarnimäenkuja 6 A. Kyltitykset ohjaavat Espoon keskustasta perille ja autopaikkoja löytyy runsaasti. Varovaisen ennustuksen mukaan aurinkoa on luvassa! Viime päivien harmaus on antanut vaikutteensa seuraaville kuville... Paljon tuotteita -50% jotka myydään nettikaupassa markkinoiden jälkeen saman alennuksen kera! Monet tuotteet ovat yksittäiskappaleita tai hyllyn viimeisiä, voit varata myös etukäteen tekemällä tilauksen nettikauppaan, jolloin varmistat tuotteen saannin. Muista valita NOUTO toimitustavaksi, sekä maksutavaksi tilisiirto ja maksaa voi sitten markkinoilla.

Näistä kuvissa löytyy markkinoille myyntiin tulevaa kirpparitavaraa kaupantädin kätköistä, onneksi meillä ei ole Suomen Dr. Phiiliä sillä luulen että mieheni ilmoittaisi minut sinne tavarahamstraaja-ongelmaisten käsittelyyn, (hih)!

Markkinoilla voit maksaa ostoksesi pankki, Visa-electron ja luottokorteilla. Kirpparitavarat käteisellä!

Vaaleaa unelmaa-blogin Riikan kirpparipaku on pullollaan LÖYTÖJÄ! Jos vanhat merkit pitävät paikkansa, ensimmäiset paikalle saapuvat ehtivät varmistaa hyvät asemansa. Mutta tavaraa on todella runsaasti! Kristallikruunuja, astioita, tilbehööriä, tekstiilejä, antiikkikalusteita valkoiseen makuun.

Myös Ranskalaista maalaisunelmaa-antiikiesineet ovat matkalla puotiini ja ehtivät hyvin markkinoille. Jeanne D´arc Living kuorma on juuri saapunut ja osa tuotteista ei vielä näy nettikauppani sivuilla.


Huomenna menen lähiviljelijän puutarhalle valitsemaan ihania erikoislajike-Pelargoneja sekä muita kesäkukkia. Kaikki kukat maalaisromanttiseen makuun! Luvassa alkuviikosta vielä värikkäitä, aurinkoisia kuvia! Nähdään markkinoilla! Terkuin, PIA



1. toukokuuta 2010

Pastelleja ja kuvia puodilta...

Hieman alkukangertelua tämän blogspotin parissa mutta nyt alan päästä vauhtiin! Hyvin tyypillistä minulta rajattoman it-maailman kanssa...muut ovat kovaa kyytiä jo Facebookissa ja minä vasta harjoittelen blogspottia! Eipä hätää, tavaran haalimista ei tietotekniikka hidasta!

Taannoiselta Ruotsin reissulta löytyi nämä I-H-A-N-A-T ja suloiset pallotyynyt! Aivan uutta Suomessa...pallotyynyt 39,- ja virkatut torkkupeitot 59,-.


Vahakankaita on tulossa puotiin, mallikappaleet tässä: hinta 14,-/m. Konepesun kestäviä!


Roseliving-sarjan tikatut päiväpeitot ja tyynyt ovat raikkaan haalistuneita pastelleja ja ihanan lutuisen tuntuisia. Tyynyt jo nettikaupassa myynnissä, piparireunainen peite 79,-


Tunnelmakuvia puodilta! Sisustus-kirppis-kevätmarkkinat lähestyvät Helatorstaina 13.5. Tavaraa on pöydät notkollaan ja uusia eriä vielä saapuu mm. Jeanne D`arc Livingiltä, jossa paljon tuotteita joita ei ole vielä nettikaupassa esitelty. Markkinoilla avaamme klo 11 ja loppuvat klo 16! Kaikki lämpimästi tervetulleita! Kesäkukkia myös tulossa maalaisromanttiseen makuun!


Kirpparille on tulossa myymään Vaaleaa Unelmaa-blogin Riikka ja pakettiauto pullollaan aarteita! Lähden myös alkuviikosta markkinoille noutamaan erän ranskalaisia antiikkiesineitä...

Sisustajantaivaan oma ISO pöytä -50% tuotteille! Tarvitsemme tilaa uutuuksille, KIPEÄSTI!

Näin Vappuviikonloppuna, toivotan Teille kaikille hengettärille ihanaa ja esteettistä kevään alkua!

Vapputerkuin, Sisustajantaivas-PIA