www.bypias.com

www.bypias.com

24. elokuuta 2010

Sisustuskirppari ja Syysmarkkinat 19.9. KLO 11-16


Aarteiden metsästys alkakoon taas Sisustajantaivas-puodilla Espoossa sunnuntaina 19.9.
klo 11-16. Tervetuloa! Puotini pihan täyttää kirppispöydät, joissa valkoisen kodin sisustuslöydöt, tuunatut antiikkikalusteet, tilbehöörit vaihtavat omistajaansa. Myymään tulee perinteisesti Vaaleaa Unelmaa-blogin Riikka sekä uutena innokkaana Villa Blanco-blogin Krista. Käsityötaiteilija Essi Paajanen, jonka herkät ja Vintage-henkiset tuotteet ihastuttavat!
Siis tunnelma katossa ja pakettiautot pullollaan LÖYTÖJÄ!

Kirpparifiiliksellä oltiin taannoin Eteläisessä Ruotsissa. Pikkukylien tienvarsilla kyltit LOPPIS, saivat aikaan aikamoisia äkkijarrutuksia. Tavallisilta kirppareilta ei ollut vaikeaa löytää antiikkiesineistöä pikkutavaroista huonekaluihin. Mukaan tarttui tuliaisia kotiin, puotiin ja markkinoille.

Viehättäviä Vintage-sisustusliikkeen ja antiikkikirppiksen yhdistelmiä oli paljon ja tavarapaljous aiheutti hetkittäin sokaistumista!

Kuvassa kannu ja kellotaulu ovat tulossa myyntiin nettikaupan Wanhat Aarteet-osastolle!Wanhoja silitysrautoja eri koossa, myynnissä markkinoilla!Erilaisia vanhoja tarjottimia ja vateja, sopivat ihanasti kynttiläsesonkiin!Todella kaunis emalinen suppilo, ihana patina.Sisustajantaivaan kirpparimarkkinat pidetään siis puotini edustalla, n. 1 km Espoon keskustasta.
Parkkipaikkoja runsaasti tarjolla. Myyntiin tulee myös sesonkiin sopivia kukkasia, sekä viherkasveja tanskalaisromanttiseen tyyliin. Uusia eriä tuotteita ehtii saapua puotiin vielä ennen sitä, osa myynnissä vain puodissa. Maksutapoina kirpparilla käy käteinen, puodissa kaikki pankki-ja luottokortit.Lisää kuvia tulossa kukista ym. tuotteista markkinoilla. Seuraa myös kirpparimyyjien Blogeja!
Sisustusterkuin, PIA

3 kommenttia:

Eva-Liisa kirjoitti...

Missä osoitteessa tämä kirppis on siellä Espoossa?

BY PIA`S kirjoitti...

Heippa!

Osoite Sisustajantaivas-puotiin on SAARNIMÄENKUJA 6 A, n. 1 km päässä Espoon Keskustasta. Kirppis-markkinat pidetään puodilla ja sen edustalla osittain ulkona.
Kaikki Tervetuloa!

Terkuin, PIA

Atelje Skärvan kirjoitti...

Hej!
Det ser ju bra ut bilderna ifrån min butik,välkommen tillbaks,kram Agneta