www.bypias.com

www.bypias.com

23. marraskuuta 2010

KIRPPIS/JOULUMARKKINAT 6.12. klo 11-16

Puotini valmistautuu perinteisiin JOULU/KIRPPISMARKKINOIHIN itsenäisyyspäivänä klo 11-16. Taivaallisia valkoisia sisustusesineitä, kalusteita, antiikkia ym. Myymään saapuuValkoista unelmaa-blogin Riikka sekä Villa Blanco-blogin Krista, siis pakettiautot on lastattu jälleen aarteilla! Ihana Essikin on paikalla esittelemässä uusimmat tuotoksensa. Ja Puoti on pullollaan lahjatuotteita sekä taivaallisia sisustustavaroita. Ranskan wanhat aarteetkin ehtivät juuri paikalle, ikkunaristikoita, kannuja, tarjottimia, ikkunanpokia...Höyryävän lämmintä Glögiä ja pikkupurtavaa! Lampaantaljoja, havuja ja kynttilöiden tuiketta!
Puotini sijaitsee n. kilometrin verran Espoon keskustasta, os. Saarnimäenkuja 6 A, 02760 Espoo.

Hiki otsassa on jo viime viikot purettu kuormia Tanskasta, Ruotsista ja Ranskasta!
Kun jaksat lukea tämän loppuun on viimeisenä tärkeää infoa Koruillasta sekä Facebookin arvonnasta!

Kuten näkyy, ei lattiatilaa ole enää liikaa! Neliöt on tehokäytössä, viimeiset kuormat saapuvat tällä viikolla...täytyy varmaan laittaa katto täyteen koukkuja, hih!

Mailegilta vielä Nisset tulossa sekä Talolyhdyt, joita on kovasti odoteltu saapuvan!

Nettikauppaan en valitettavasti ole ehtinyt kuvata näitä kaikkia herkkuja mutta jos näet kuvissa jotain haluamaasi niin kysy rohkeasti s-postilla!
Perjantaina 26.11. Puodilla KORUILTA! Avoimet ovet klo 18-20.30, VÅGAN juhlamallisto on saapunut ja kaikki koruista kiinnostuneet TERVETULOA! Voit ottaa ystäväsikin mukaan, tarjolla juomaa ja pikkupurtavaa!


Olen VIHDOINKIN ahkeroinut itseni Facebookkiin! Siellä ARVONTA!!! Palkintona upea VÅGAn korusetti, klikkaa itsesi nettikaupan etusivulta tykkäämään! Nopsasti, lyhyt arvonta-aika...


Sitten jos joku ystävällinen osaava neuvoisi minua, miten saan tähän blogiin sen klikin sinne Facebook-sivuilleni?Pliis...
Sisusterkuin, PIA


7 kommenttia:

päivi kirjoitti...

ihania juttuja kuvat pullollaan:)
pitääkin kurkata
nettipuoti heti!

lämpöiset terkut
Päivi

Misu kirjoitti...

Kun menet ulkoasu sivulle ja sieltä Lisää gadget.
Valitset sieltä muita laajennuksia.

Sieltä löytyy fb lisäys.

Sekavasta neuvoista huolimatta toivottavasti tästä on pikkusen apua.

BY PIA`S kirjoitti...

Heippa!
KIITOKSET SUURET neuvoista! Yritellään...

Terkuin, PIA

Titti kirjoitti...

Nyt pitää ryhtyä pehmittämään miestä että pääsisin tapahtumaan...
"Kun mä en ikinä pääse, enks mä nyt vois päästä..." ;-)
Olisi se ihanaa kerrankin päästä mukaan tällaisiin, kun ei itsellä ole ajokorttia eikä autollista samanhenkistä ystävääkään näillä main.
Käynkin FB:ssa katsomassa löydänkö...

Pampuliina kirjoitti...

Facebookista en sinua löytänyt??
No jokatapauksessa ihania juttuja taas olet saanut esille, nyt täytyy tulla käymään siellä puodissa:)

BY PIA`S kirjoitti...

Heippa Leidit!

Kiitos kommenteistanne ja ehdottomasti ihana tavata taas koko kodinhengetärlauma! Tosiaan yritämme pistää oikein keskieurooppalaiset minijoulumarkkinat pystyyn, herkullista Glögiä keitämme ihan itse ja tavaranpaljous kirppari löytöineen on taattua!
Titti, yritä nyt metsästää itsellesi kuski ja kaveri tuomaan sinut paikalle, pidän peukkuja. Peukuista puheenollen Pampuliina, tosiaan Facebook-virityksessä on nyt jotain vikaa ihan todella! Täällä nettikaupan pakkaushullunmyllyssä yritän vielä öisin "räpeltää" sitä Facebook-sivuani, pidennän arvonta-aikaa jotta saadaan sivuni näkymään kunnolla mmailmankartalla ja ehditte kaikki sitten osallistua!

Terkuin, PIA

Unknown kirjoitti...

Aivan ihania juttuja sinulla! Koitan päästä paikalle itsenäisyyspäivänä vaikka ajomatkaa jonkin verran onkin... :)