www.bypias.com

www.bypias.com

7. helmikuuta 2011

Sunnuntai-inspiraatio!

Vapaapäivän auringonpaiste sai aikaan minussa Sisustus-Puuskan/Inspiraation tai TUSKAA kuten mieheni nimeää! 


Tässä rauhallisia kuvia olkkarimme nurkasta, jossa asetelma jonka sävyistä pidän kovasti!


Isot poikamme lähtivät laskettelemaan ja otin esille kasan Jeanne D`arcin Magazineja hakeakseni "vauhtia" askareisiin. Ensin lähti kaikki tyynynpäälliset, Ektorpin sohva-ja nojatuolinpäälliset valkopesuun. Sitten ryhdyin vaihtamaan astiavitriinin asetelmia joka laajentuikin keittiökaappien siivoukseksi. Mieheni kiinnitteli poralla pikkujuttuja seinille, jotka olivat jo pitkään roikkuneet tehtävälistalla.


Yllä kuvassa sivupöytä, joka on puusepän valmistama ja samaa sarjaa nettikauppani sohvapöydän kanssa, hinta 350,-. Näitä voit tilata siis s-postilla info@sisustajantaivas.fi. Happiness-tauluakin on tulossa lisää myyntiin...


Makkariimme en oikein enää jaksanut ideoida uutta, mutta olen jo pitkään ollut aika tyytyväinen sen tunnelmaan. Ihana, ryppyinen pellavainen helmalakana on raahattu Tukholmasta HM-Homesta!


Poikien valtakuntaa on talomme yläkerta, jossa ihan kivat isot huoneet vinokaton alla. Toivon, että voisin joskus kehdata esitellä niitäkin Blogissa mutta pelkkä sunnuntai-tuunaus ei riitä toivomaani lopputulokseen.


Astiakaapin sisältöä, valkoista, kippoa ja kannua!


Keittiön tasolla monivuotinen leipälaatikko sai kyytiä, tilalle tuli verkko-ovi Kaappi joka myöskin nettikaupassa myynnissä ja puusepän tekemä. Toimii muuten erittäin kivasti leipä-kaappina! Makkarimme nurkassa vanha kaappi, jossa isännän vaatteet! Oikeastaan tuskaa aiheuttaa minulle tällä hetkellä eniten olkkarimme nojatuolit, jotka ovat Ektorpin Jennylundit valkoisena. Haluaisin löytää tilalle jotain persoonallisempaa sillä Ikean sohva nojatuoleineen on niin hallitseva kokonaisuus ja niin "IKEA". Siispä, jos teillä olisi minulle mitään vinkkiä, ideaa nojatuoleiksi? Ne eivät saisi olla liian kookkaat, ehkäpä tyyliltään kevyet mutta mukavat tv-tuoleiksi ukkoporukallemmekin. Väri voi olla muutakin kuin valkoinen mutta kotimme sävyihin sopiva kuten kuvista näette! Pliis, kertokaa kokemuksia, ideoita...Huutonetistä olen etsinyt vanhoja nojatuoleja mutta ei ole tärpännyt vielä!


Sitten tämän ihanan väriläiskän myötä tsemppiä tulevaan viikkoonne! Sisustusterkuin, PIA

7 kommenttia:

päivi kirjoitti...

Ihania kuvia Pia!
kiitos silmäniloista:)
varsinkin astiakaapin sisältö ihastutti..
miekin kun kerään samaa seurakuntaa!

yöterkut
Päivi

Ainosofia kirjoitti...

Hei Pia,
voi ihanuus kun on ihania kuvia teiltä. On kyllä niin meikäläisen makkuun kaikki.

Sävyt ja esineet...
Kiitos kuvanautinnosta <3

Liisa kirjoitti...

IHANIA kuvia ja tunnelmia :) Täällä ollut samat puuska ja luomisen tuska -fiilikset jo hetken aikaa...varmaan tuo aurinko tekee sen :)
I LOVE YOUR BEDROOM!!! Sisalmatot vaan niin jees...
Juuri näin jossain vanhemmassa sisustuslehdessäni ihanat nojatuolit...kun vain muistaisin kenen ne oli...heti kun ehdin, kaivan ne uudestaan esiin ja yritän löytää!
Se puusepän valmistava pieni apupöytä ois aika täydellinen mun ompelupöydäkseni...kunpa joku samantyylinen vain kävelisi kirpparilla vastaan...
Aurinkoista alkavaa viikkoa!

BY PIA`S kirjoitti...

Heippa Siskot!
Kiitos kommenteistanne! Ihana kuorma saapui tänään PB-Homelta, haalistuneita sävyjä, lamppuja, rautaisia kynttilänjalkoja jne...Lankesin yöllä ostamaan Huutiksesta sellaisen vanhan korituolin 2,50,-. Täytyy kokeilla sitä jos sopisi "rikkomaan" sohvaryhmämme yhteneväisyyttä, hinta kokeilun arvoinen.
Puodissa oli tänään myös täysremontti päällä, kuvia tulossa...

Terkuin, PIA

Liisa kirjoitti...

Oooooh! Mä niin haluaisin pian takaisin puotiisi...pitää ehkä lähettää äiti nuuskimaan joku päivä ;)
Millon sä saitkaan niitä Helmililjoja? Onkohan kaikki valkeat jo menneet? Jos ei niin voisitko varata mulle yhden, laittaisin äitin hakemaan ja tuomaan mulle seuraavalla reissulla (äiti parka, sillä aina kauheat kantamukset tänne..)
Onnea suurenmoisesta huudosta! Ei satu tuo 2,50 ja laitat kiertoon, jos ei miellytä :)
Innolla odotan puotikuvia!
Liisa

Katja kirjoitti...

Heppa!
Sitä se kevät teettää. Varsinkin, kun aurinko rupeaa paistamaan, niin tuntuu, että kaikki pölyt ja liat näkyy entistä helpommin, joten on pakko laittaa paikat kuntoon ja yleensä se homma leviää kunnolla käsiin: pikasiivouksesta tuli kahden viikon suursiivous.

Katja kirjoitti...

Heippa siis!
Lähetin viestin liian aikaisin...
Yritin yks päivä kommentoida, mutta en onnistunut siinä, joten loin tuon tilin, jospa innostuisin blogiakin pitämään.
Meinasin ehdottaa sulle noita rottinkituoleja tyyliin riviera maison, artwood, mitä niitä nyt onkaan. Itsekin oon miettiny, että vois ostaa jonkun rottinkituolin olkkariin.