www.bypias.com

www.bypias.com

31. heinäkuuta 2012

VIIMEISIÄ PASTELLEJA VIEDÄÄÄÄÄÄÄN!

TUNIKAMEKKO BABY PINK 89,-

OMG! Kesän värit baby pink ja baby blue ovat jäämässä pois, syksyn uutuus-värien tieltä! Sain tänään ompelijalta IHANAT tunikamekot Puotiini. En haluaisi millään niistä luopua,-)
Kaksi herkkua, M/L kokoista tunikamekkoa BY PIA`S. Nämä löytyvät siis HETI myytäväksi! Special-hinta 89,-
Kaikki naiset joilla rinnanympärys 95cm-103cm. Nämä teidän kokoanne, HUOH...
Pehmeäksi käsiteltyä, kivipestyä luxus-pellavaa, olkaa hyvät!


BABY PINK, LATTE JA BABY BLUE

Mikä ihanuus....!


BABY BLUE TUNIKAMEKKO 89,-

Baby bluessa on tasku vain toisella puolen, yksilönsä...Näissä väreissä siis kangas lopussa, Puodilla myös yksi baby pink ja baby blue Pellavamekko spagettiolkaimilla. Koot muistaakseni L. Näitä tunikamekkoja voi tilata kaikissa muissa väreissä: musta, valkoinen, pellava, latte=smokey rose sekä tummanharmaa.Tämä pehmeäksi käsitelty pellava on iholla kuin silkki, ei hiosta ja laskeutuu päällä kuin unelma...Huomioi tilatessasi, että minä olen vain 155cm. Pidemmälle daamille helma ulottuu ylemmäs. Olkaimissa säätövara, jolla voit säätää istuvuutta...


KOKO M/L

Todella kaunista työtä...Tässä kuvassa sitten päälläni Latte-värinen tunikamekko, joka tulee olemaan syksyn väri. Puuterinen ruskea, jossa häivähdys vanhaa roosaa...pehmeä sävy! Siitä sitten ommellaan mameluukeja, tunikoita, mekkoja jne.
Syksyksi olen keksimässä kaikkea kivaa, kaunista...Tämä kpl on jo myyty mutta tilauksesta saa ja yritän saada näitä myös Puotiin rekkiin. Ongelmamme on, että kun tilaamme ompelijoilta "varastoon" vaatteita, niin ne on jo myyty ennenkuin valmistuvat, HUOH!


TUNIKAMEKKO LATTE BY PIA`S 89,-

Voit tilata s-postilla pia.erlund@hotmail.fi. Varastossa olevat vaatteet saamme heti postiin maksettuasi tilausvahvistuksen mukana olevalla maksuohjeella, muutoin n. 2 vko toimitusaika.Katso vielä kokosi hintataulukko bypias.blogspot.com sivuilta.
Nämä kaksi pastellia tunikamekkoa etsivät siis uutta emäntää! Nopeasti, niin ovat sinun...Helleterkuin, PIA

Ei kommentteja: