www.bypias.com

www.bypias.com

21. elokuuta 2012

KARTANON KESÄPÄIVÄT LA 25.8. KLO 10-15




Kauniit kesäpäivät alkavat kääntyä hämärtyviin iltoihin! Omenapuiden tuoksu on huumaava ja tunnelmaa täydentää kynttilänvalo lyhdyissä...
Ihana ajankohta Kartanon Kesäpäiville hurmaavan Lifestyle-Puodin Cafe Latte Spiritin pihamaalla lauantaina 25.8. klo 10-15 Os. Heurlinintie 1, Espoo Leppävaaran Kartanolla (ei Albergan kartano)
Keskeltä kaupunkia löytyy Punainen piilopirtti täydellisessä maalaisidyllissä ja piha pullollaan käsityö-ja markkinamyyjiä tapahtumassa mukana.
BP eli BY PIA`S Pellavavaatteet ja asut on myös paikalla edustettuna!



Pellavamekkojen ja Tunikoiden lisäksi Mameluukit ja Jakut tekevät nyt kauppaansa!
Kodin malliston protoja ommellaan kovaa kyytiä...



Pellava on parhaimmillaan mielestäni käytettynä ja pestynä, kankaan tärkki häviää ja vaatteesta tulee laskeutuva ja ihanan rento...pesuohjeena neuvon normaalia konepesua 40 asteessa, sitten vain henkarille kuivumaan!



Cafe Latte Spirit on suloinen pikkupuoti, jossa maalaisranskalais-tanskalainen fiilis...kesäpäivän markkinoilla myös syötävää ja juotavaa ja pihapiiri tarjoaa hetken luonnosta nauttimiseen shoppailun ohella! Mainoksen tapahtumasta ja Puodin muut tiedot löydät täältä
 


Keräilen voimia loppuviikkoon, sillä yhtään lepopäivää kuumeeni hoitamiseen ei siunaantunut ja lopulta taivuin lääkäriin, joka totesi keuhkoputken tulehduksen ja pakkolepoa...ainakin huomisen ajaksi! Puoti aukeaa tiistaina vasta iltapäivällä siis.



Aurinkoista viikkoa! Terkuin, PIA

1 kommentti:

Merja K kirjoitti...

Pikaista paranemista, lepäile loppuviikon koitoksia varten :)