www.bypias.com

www.bypias.com

18. marraskuuta 2012

SUKLAAHETKI FISKARSISSA...


Saapuessamme syksyiseen Fiskarsiin, mieleeni tuli maisemat Saksan Moselilta...joen rantaa kiemurteleva tie jota reunustaa ikivanhat lehtipuut, vanhat talot ja kartanot!



Meidät oli kutsuttu Upeiden Naisten iltaan - ihanaan Suklaapuotiin, jonka valikoima oli epätodellinen! Suklaata taideteosten muodossa joiden maistelu on todellinen gourmet-elämys.
Mukaan lähti mm. ihaniin lahjapakkauksiin käärittyjä herkkuja, erikoisimpana esim. suklaiset palapelit...



Salin puolella tunnelma oli kuin ranskalaisesta Pieni Suklaapuoti-elokuvasta, joka on lempparini...



Yhdistimme Merjan kanssa huvin ja työn tällä reissulla ja ehdimme nauttia Fiskarsista hetken ennen pimeyttä...


Nautimme lounaan tunnelmallisessa Kuparipannu-Ravintolassa, ruoka oli todella hyvää...



Yhteistyömme Merjan kanssa on tätä nykyä erittäin tiivistä, kuljemme yhdessä loppuvuoden Joulumarkkinoilla ja hoidamme BY PIA´S Oy:n markkinointia ja asiakaspalvelua. Merjasta taas nätti kuva ja hänet voit bongata Ilonan Joulunumerosta, jossa ihana juttu hänen kädentaidoistaan!



Olen viihtynyt viime päivinä pellavanvärinen Liivijakku päälläni, johon naiset ovat joukolla ihastuneet! Jakkua valmistetaan myös mustana, koot S,M,L, XL, XXL. Hinta 149,-



Jakun kanssa sopii täydellisesti BY PIA´S Pellava-salsahame, joka on suunniteltu sopivaksi myös tunikoiden kanssa! Hinta 79,-  Koot S,M,L,XL,XXL. Värit: musta, pellava, ruskea.
Vyötäröllä itse-säädettävä kuminauha, yläosasta tyköistuva ja rimssut alhaalla, ylipolven mitta.



Verkkokaupan www-linenbypias.fi avaaminen on jo lähellä! Uusia jälleenmyyjiäkin on taas tullut, julkaisen pian heistä lisää...



Ilta Fiskarsissa sujui lämpimissä tunnelmissa kera herkkujen ja mukavien naisten, kiitos kaikille asiakkaille kun tulitte!



Fiskarsin Joulutunnelma tiivistyy Joulukuun alkuun, tuolloin aukeaa Joulupuoti jossa Villa HIMAn ihanat sisustus-ja lahjatuotteet ja Suklaapuodin herkut. BY PIA´S Pellavat sopivat myös Joulun henkeen ja Joulupuotiin, valikoimaan tulossa Kodin tekstiilimallisto. Upeita pellavapöytäliinoja, pyyhkeitä ja pellavatyynyjä Joulukotiin ja lahjaksi! Olen itse Joulupuodilla palvelemassa Itsenäisyyspäivä-viikonloppuna la-su, klo 12-16. Tuolloin myös Pellavavaatteet mukana!



Kiitos ihana Fiskars, pian taas tavataan!



Viikonlopputerkuin, PIA

4 kommenttia:

Pieni Lintu kirjoitti...

Oi oi miten epätodillisen ihania tunnelmakuvia - suklaat maistuu ihanalle tänne ruudun toisellekin puolen. ;)

AnniK kirjoitti...

Tuo vanha ruukkimiljöö on kyllä niin ihana. Paikka kuuluu ehdottomasti suosikkeiheni. Tosin olen käynyt tuolla vain kesäisin.
Ihania kuvia! Omaa mustaa pellavaliiviäni olenkin jo käyttänyt ahkerasti ja siihen kovin tykästynyt :)
Leppoisaa sunnuntaita!

BY PIA`S kirjoitti...

Heippa!
Pieni Lintu: kiitos ihanista kommenteistasi, juu... kuvat onnistuivat välittämään oikein lämpimän tunnelman. AnniK: Kiitos käynnistä Puodillani, juuri silloin oli hurja ruuhka kun olit eikä ehditty jutella...tajusin vasta jälkeenpäin että tuo mallinmittainen näyttävä nainen olit sinä! Jakku päälläsi teki unohtamattoman vaikutuksen...Terkuin, PIA

Maria-Amanda kirjoitti...

Olipa ihana postaus* :)