www.bypias.com

www.bypias.com

31. joulukuuta 2015

BYPIAS STORE OPENING 21.1. IN LAREN, NETHERLANDSYritin tehdä sellaisen kooste-postauksen kuluneesta vuodesta 2015, mutta focus on käännetty niin vahvasti tulevaisuuteen että ei onnistunut palaamaan taaksepäin, ei mitenkään,-) Uusi vuosi alkaa, sanoisinko erittäin ruuhkaisesti sillä avaamme kaksi uutta myymälää tammikuussa!
Toinen Porvoon vanhan kaupungin sydämeen, jossa remontti käynnissä jo pyhinä täydessä vauhdissa. Laitan kuvia sen edetessä, avajaisia olisi tarkoitus juhlia tammikuun viimenen viikonloppu. Kaikki lämpimästi tervetuloa, ilmoitamme vielä avajaisista FB:ssämme.


Nämä huikeat kuvat ovat Larenista, joka on parinkymmenen minuutin päässä Amsterdamista. Avaamme sinne 21.1. BYPIAS brändillemme konseptimyymälän. Lokaatio on taianomainen, ja myymälämme sisustuksen toteuttaa huippustailisti Pauliina Arcklin. Samoissa tiloissa toimii myös Showroom ammattiostajille sekä verkkokaupan varasto paikallisille tilaajillemme.


Laren on ihana paikka, se on yhdistelmä Hankoa ja Porvoota. Täynnä huvila-arkkitehtuuria, upeita myymälöitä ja kodikkaita ravintoloita, kahviloita. Hollannin trendikkäämpien brändien putiikit löytyvät täältä...Tuomme Porvooseenkin palan Hollantia, sillä nämä upeat lattialankut ovat vanhojen tavaravaunu-junien lattioita. Niistä on kierrättämällä valmistettu lattiaelementtejä, jotka voidaan maalata/käsitellä miten haluaa. Eikö olekin huikeat!


Photography by Paulina Arcklin

Ihanaa Uutta Vuotta kaikille! Terkkusin, PIA

5 kommenttia:

Tuire kirjoitti...

Näyttää aivan upealta myymälältä! Kuullostaa myös kivalle kaupungille. Menestystä vuoteen 2016!

KUKKALA / Sanna kirjoitti...

Hei wau! Onneksi olkoon! Hollanti on kyllä ehdottomasti ihan superpaikka myymälällesi <3

Unknown kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Unknown kirjoitti...

Onnea ja menestystä vuodelle 2016! Huikean hieno menestys tarina. Kauniit tilat Hollannissa.

Tuula's life kirjoitti...

Oi, miten hienoa. Teillä ei ole aika katsoa menneeseen, ovet ovat auki tulevaan ja Hollantiin, ymmärrän hyvin. Huippua. Menestystarina! Onnea uusille liikkeille!
Kiva kun olette Turussakin.
Onnekasta uutta vuotta 2016!