www.bypias.com

www.bypias.com

7. helmikuuta 2016

THANK YOU PORVOO!
Huhhuh...tahti on ollut hurjaa! Tammikuussa kahden suuren myymälän rakennus sekä messut mutta TE ihmiset, ihanaiset naiset, asiakkaat palkitsette kaiken uurastuksen!
Porvoon konseptimyymälämme avajaiset alkoivat sisäänjonoituksella, ja sitten alkoi karkelot...Kevään ennennäkemättömät uutuudet olivat ehtineet juuri saapua, korut puukulhoissa ikäänkuin karkkikaupassa ja pellavaa valkoisena ja roosana, pehmoisia neuleita ja farkkuja. Silkkihuivit herkullisissa haalistuneissa pastelleissa ja kaiken kruunasi sisälle suurista ikkunoista tulviva aurinko, joka herätti unelman kesästä yhteensopien liikkeemme interiöörin Ibizamaisen sisustuksen...
Tässä suosikkituotteita ohuesta pestystä pellavasta BOHEMIANA-tuotemerkiltämme. Rentoja paitiksia yhdistettäväksi farkkujen kanssa ja myöhemmin kesällä pellavahousujen ja caprien kanssa. Koruja, sulkia, höyheniä, nahkanauhaa sekä silkkisiä huiveja, tunikoita...
Myymälän fiilikseen on haettu inspiraatio maailmalta, Ibizan white lounge tunnelmaa höystettynä skandinaaviseen puu, nature - teemaan. Porvoon kesää varten avautuu liikkeeseen myös kahvila, jossa voit nauttia atmosfääristä kera herkullisen cappucinon, erikoisteelajien sekä viinilasillisen äärellä. Kahvilan toteuttaa yhteistyössä kanssamme kuuluisa Porvoon Kahvi-ja tee Helmi.

Iso kiitos hurjasta sisustus-urakasta kuuluu stailistillemme Maarit Kousalle, sekä Paulina Arcklinille, jonka työ inspiroi meitä. Ihana BYPIAS tiimi, työntekijämme jotka jakavat unelmamme ja kunnianhimon tehdä asioita ennakkoluulottomasti!


Porvoon uusi liike sijaitsee ihan vanhan kaupungin sydämessä, vain 20 metrin päässä vanhasta liiketilasta Paahtimon vieressä. Osoite Jokikatu 37, ja naapureissamme näkemisen arvoiset Pehtoorin antiikkiliike sekä Henriettan ihana kukka-kauppa.
Voit tilata myös verkkokaupasta ja valita noutotavaksi Porvoon, Espoon ja Turun myymälät. Myymälöissämme voit maksaa myös ostokset verkkokaupan joustavilla maksutavoilla, Laskulla 14 pvä, osamaksulla yms.


Keväisin terkuin, PIA

5 kommenttia:

Outi Krimou/Outi's life kirjoitti...

Aivan ihania kuvia. Tuli sellainen olo, että voisin jopa muuttaa teidän myymälään :)
Rakastuin nyt suuresti noihin sulkakoruihin <3

BY PIA`S kirjoitti...

Kiitos Outi! No sitähän mekin, että ei meinattu raaskia lähteä päivän lopuksi kun ois niin ihana asustella,-)

Kaisa kirjoitti...

Oijoi, näyttää niin ihanalta! Pitää pian tulla visiitille!

Tuire kirjoitti...

Kylläpä siellä tosiaan näyttää upealle! Tuollaista aurinkovarjoa olen etsinyt, mutta en ole löytänyt. Olin toivonut löytäväni Thaimaasta, mutta ei. Kiva päästä pian Porvoon myymälää ihastelemaan!

Sinikka kirjoitti...

Maaritille entiseltä työkaverilta terveisiä, että kyllä näyttää upealta tuo sisustus!! Ja sopii tuohon teidän malliston tyyliin kuin nenä päähän 😊