www.bypias.com

www.bypias.com

1. joulukuuta 2010

Kransseja ja Markkinoita 6.12. Puodilla!

Puoti valmistautuu JOULUMARKKINOIHIN täällä lumisessa, valkoisessa Espoossa! Kodinhengettäriä on saapumassa Tampereelta, Lahdesta, Hangosta ym...Parhaimmat kirpparilöydöt tehdään jo heti aamulla! Myymään on tulossa Vaaleaa Unelmaa Riikan sekä Villa Blancon Kristan lisäksi antiikkimyyjä Nummelasta. Huonekaluja, antiikkia, tilbehööriä, wanhaa "krääsää" ja Sisustuspuotini taivaallisia tuotteita, lahjapakkauksia. Kukkia myös myynnissä kivaan hintaan, laadukkaita valkoisia hyasinttejä, muratteja ja muita valkeita kukkia! Ihana apulaiseni Sari on kietonut upeita Eucalyptuskransseja omin käsin koko viikon. Yllä kuvassa kookas sydänkranssi jossa erikoislajike Dyed Red Eucalyptus, marjoineen päivineen OH kuinka upea ovessa ym!
Tätä erikoiskranssia voi tilata ennakkoon mikäli haluat markkinoilla sellaisen, valmiina on vain muutama. Emme pysty postittamaan, soita mikäli haluat varata 041-5014737/PIA. Kranssin koko 60x40cm. Hinta 35,-.

Markkinat alkavat siis klo 11 ja päättyvät 16! TERVETULOA! Höyryävä glögipannu tarjoaa lämmikettä. Kirppiksellä maksutapana on käteinen mutta puodissa sisällä käy kaikki kortit.

Nämä kuvat ovat vierailultani Marikan Hirsihuvilasta! Kiitos mielettömästä, kauniista ja inspiroivasta käynnistä luonasi!! Marikalla on mahtava tyyli luoda kauniita asetelmia aivan tanskalais-ranskalaiseen henkeen. Ihania antiikkikalusteita ja taivaallinen talo! Tiedän, että tulitte uteliaaksi nähdessänne nämä kuvat...lisää Marikan paratiisista tulossa vielä ennen Joulua sillä tästä kodista huokuu täydellinen JOULU!

Marika oli löytänyt sopivan paikan Sisustajantaivaasta ostamalleen Eucalyptus-Sydänkranssille, eikö vain?!
Jännittävin markkinatunnelmin toivottaapi, PIAEi kommentteja: