www.bypias.com

www.bypias.com

26. maaliskuuta 2011

Sisustajantaivas MARKKINAT JA MESSUT!

Perinteeksi muodostuneet Sisustajantaivas KIRPPIS/KEVÄTMARKKINAT Espoon Puodilla 2.pääsiäispäivänä ma 25.4. klo 11-16! Laittakaapa kalenteriin, sillä paikan päällä kirppispakut pullollaan Vaaleaa Unelmaa-Blogin Riikka aarteineen sekä Villa Blanco-Blogin Krista ja ihana käsityötaiteilija Essi uusine tuotteineen. Valkoisten kotien aarteita, kalusteita, tilbehööriä! Kevätkukkia maalaisromanttiseen tyyliin lähipuutarhaltani. Uudet kuormat kesän uutuuksia myös puodissa tuolloin ja kahvitarjoilua!
KAIKKI TERVETULOA!


Sisustajantaivas vieraili taannoin keväisillä muodin ja kauneusalan messuilla! Osastomme oli kovasti naisten mieleen...


Kuhina kävi vilkkaana ja juuri tulleet uutuustuotteet vaihtoivat omistajaansa...


Ruotsista maahantuomani Silmälasit vahvuuksilla olivat menestys ja mukaan lähti useimmilla jopa kolmet lasit kerralla. Laseissa on tällä hetkellä varauslista nettikaupassa ja kiihkeästi odotan uutta satsia. Tulossa myös pari mallia aurinkolaseja vahvuuksin,,,


Erään maskeeraajan taidonnäyte!


Ihania, pirteitä ihmisiä istahti rokokoo-sohvallamme ja nauttivat lasista kuohuvaa pehmeän jazz-musiikin soidessa Sisustajantaivaassa.


Hääpäiväänsä viettävä pariskunta, kippis!


Ja lopuksi pieni messuvieras (4kk), johon rakastuin ensi silmäyksellä! Tämä lumoava pieni ihminen sai minut vakavasti miettimään, että vieläkö jaksaisi...tiedättehän! Isot poikani jo murrosiässä ja haikea olo sillä vuodet menneet niin nopeasti ja vain hetki sitten he olivat näin pieniä!

Hempein tunnelmin viikonloppuun! T. PIA

5 kommenttia:

Liisa kirjoitti...

Ihania kuvia ja tunnelmia Pia!!!
Voi hitsi kun pääsisinkin kevätmarkkinoille...
Noh huomenna tulee äippä mun uusien ihanuuksien kanssa :)
Hyvää viikonloppua ja aurinkoiset terkut täältä kevään keskeltä!

Reissuja ja romantiikkaa kirjoitti...

Heips, aika laitettu kalenteriin. Tullaan kun kaukalonlaidalta ennätetään. Ihania tavaroita, ei mahu minnekkään , mutta aina voi fiilistellä.

Krista kirjoitti...

Voi Pia, istuu aikas täydellisesti tuo vaavi sun syliin ;) joten... Kyllä sitä jaksaa, on ne niin ihania! (just pyyhin nokisia käsiä, pikkuherra kävi kokeileen takan luukkua SISÄPUOLELTA, HEH)

Mahtava osasto! Ja hyvän päivän valkkasit tapahtumaan, kolme päivää ennen "korkkaamme" aarretalomme ;)

Pia kirjoitti...

Heippa!

Kevät tulla ryskyttää, tänään hain taas annoksen tulppaaneja! Kuistille puusaaviin narsisseja ja keittiöön ihana vihreä yrtti. Markkinat on yleensä pidetty helatorstaina mutta on niin myöhään tänä vuonna ettei millään jaksanut odottaa...

Terkuin, PIA

Tuija kirjoitti...

Voi Pia, mikään mahti maailmassa ei saa minua tällä kertaa olemaan poissa kirppis/messutapahtumasta.
Kalenterissa on iso punaien ruksi sinä päivänä!!!!!

Pia...ajatteles nyt tarkemmin, vauvat on ihania, mutta, mutta...en tarkoita ettetkö jaksaisi mutta....tai toisaalta miksi ei...:)

Ihanaa viikkoa sinulle Pia, ja eikös kohta lume sula, joohan.?