www.bypias.com

www.bypias.com

25. toukokuuta 2011

Aurinkolomaa vai tuhkapilveä???

Lomatunikat on jo pakattu!


Mutta katsotaanpa pääseekö tämä perhe hartaasti odotetulle Turkin matkalle? Enää vuorokausi aikaa...
Tällä kertaa matkaa odotamme erityisen jännittävissä tunnelmissa, mitä lentokentällä vastassa? tuntien epätietoista odotusta ja vaikka pääsisimme perille, niin pääseekö sieltä viikon kuluttua takaisin??


Isot poikamme saavat matkaan mukaan kaverin, tulee varmasti hauska loma heille ja näinollen meille aikuisillekin. Puoti on suljettu 26.5.-02.6. välisen ajan ja nettikaupan tilauksia pakkailemme sitten taas palattuani. Tässä kuvia taannoiselta keväiseltä reissulta Latviaan, jossa isännän kanssa nautimme ensimmäisistä "helteistä" Jurmalan rannoilla. 


Lomalta odotan hyvää ruokaa ja juomaa, nam!! Ja valmiiseen pöytään tämä äitee, vai mitä!Oma komistukseni on poikaporukan joukkueenjohtaja lomallakin, minä sitten siinä ukkoporukan mukana yritän pysyä!


Tunikoita olen pitänyt puodissa helleasuina, alle vain kiva pitkä hihaton toppi ja legginsit, helppoa! Huivi sitten varalla lämmittämään...nyt on matkalaukussa tunikoita joka värissä!


Pitkä talvi taas ilman kunnon lomia (yrittäjyys) on rehkitty ja ihana päästä hieman uusiin maisemiin. lomalta odotan aurinkoa, lepoa ja tietenkin aikaa perheeni kanssa vain keskittyen heihin!


Kaupantäti taas poseeraa, jokseensakin kliseenomaisia nämä lomakuvamme. Täytyy ottaa reissussa hieman luovempi ote kuvaamiseen...


Katsotaan mitä shoppailua luvassa, tässä kuva "meikäläisten" putiikista Rigasta.

Lomaterveisin, PIA

4 kommenttia:

Maarit kirjoitti...

Mahtavaa Pia, että pääsette lomalle! Nauttikaa olostanne!

Poikkean tänään vielä puodilla.

Aurinkoa päivääsi!
Maarit

Aana kirjoitti...

Toivotaan, toivotaan, että pääsette lähtemään:)
Itse olin vuosi takaperin vastaavassa tilanteessa. Olimme lähdössä ystävä-pariskunnan kanssa, myöskin Turkkiin, ja jännitimme useamman päivän, että mitenkähän käy. Niinhän siinä sitten kävi, että lennon piti nousta su.-aamuna, mutta lauantaina iltapäivällä matkatoimistosta soitettiin lähdön peruuntuneen tuhkapilven takia. Siinä sitä sitten pähkäiltiin, että mihinkäs nyt. Lomaa töistä oli otettu juuri se viikko, eikä vaihtaminen onnistunut. Maanantai- aamuna soittelimme linjat kuumana, että mistä löytyisi meille lomapaikka. No, eihän sitä oikein mistään tahtonut löytyä, kun tuhansilla muillakin ihmisillä oli sama tilanne. Lopulta onnistuimme saamaan kylpylä-loman Piritasta. Eihän se nyt tietenkään missään mielessä ranta-lomaa vastannut, mutta oli se kuitenkin tyhjää parempi. Elikkäs, tällaista vuosi sitten.
Toivon todellakin, ettei tämä teidän loma peruunnu, sen hemmetin tuhkapilven takia:):)
Odotellaan ja pidetään peukkuja!!!

Pia kirjoitti...

Hei Naiset!

Kiitos, kiitos lomatoivotuksista! Aana; olipas hurjat hetket teillä silloin vuosi sitten...juuri tuollaista en olisi nyt kyllä ihan jaksanut stressata (eikä kukaan muukaan). Mutta minkä näille luonnonvoimille mahtaa! Nyt kuitenkin taidamme varmasti päästä reissuun, mieli on jo huojentunut kovasti.

Lomaterkuin, PIA

Liisa kirjoitti...

Taisitte päästä matkalle, ja etteköhän te sieltä vielä poiskin pääse ;)
Minäkin pääsin Peipposen kanssa mummilaan ilman mitään ongelmia :)
Vieläkin vähän harmittaa, kun nämä meidät lomat sattui päällekäin, enkä päässyt sinua moikkaamaan ja puotiisi shoppailemaan... Olin vähän haaveillut noista tunikoista minäkin. Äitillekin niitä jo hehkutin, kun tuli jotain puhetta tunikoista yleensä...

Toivottavasti teillä on ihana loma!