www.bypias.com

www.bypias.com

6. maaliskuuta 2014

BY PIA´S SHOWROOM & SHOPMeinasi viime viikonlopun löhöily-postaus venähtää, mutta löhöilystä ei enää tietoakaan. Viikko alkoi niin räjähdysmäisesti! Espoon Showroomillamme, sympaattisen wanhan juna-aseman suojissa tapahtuu...Tavaraa tuodaan, haetaan, pakataan ja lajitellaan rekkeihin, keräillään ja kiikutellaan viereiseen BY PIA´S Makasiini-myymäläämme! Asiakaspalvelumme puhelin soi ja s-postit laulaa, uusia malleja kuvataan ja valitaan tulevia ihanuuksia. Tunnelma on välillä kuin pörssissä, kaikkien ryntäillessä melkein toisiinsa törmäten...Mutta kaikkensa antaa tiimi, jotta onnistuisimme kunnialla vastaamaan ihanien asiakkaidemme odotuksiin ja toiveisiin!

Myymälämme rappipromanttisessa puutalossa on lastattu kevään uutuuksilla ja lisää on tulossa! Valmistaudumme hyvissäajoin juhlakauteen, kohta saapuvat Caloun kengät. Pellavamekot stailataan "pomminvarmoiksi" kokonaisuuksiksi lakkiaisäideille ja muille kevään juhlijoille. Huivit, korut ja kaikki on valittu sävysävyyn!

Kevään varma merkki on ain värien kaipuu, pitkän mustaanpukeutumis-jakson jälkeen! Ei toki, etteikö musta olisi perus-ja must ympärivuoden. Mutta Italiasta saapuneet ylelliset ja värikkäät huivit, toivat kesä-haaveet ihan kunnolla mieleen...hei, siihen ei ole enää pitkä aika! BY PIA´S kesä sävyttyy ehdottomasti sinisen eri sävyin. Navy-tummansininen pellavavaate on ikuinen klassikko, siihen yhdistettynä HANKO-raidat ja valkoinen, pellava ja pinkki, roosa, ah! Mutta yllärinä teille on tulossa vielä denim-pellava, kuvia näette pian...Siihen asti, Keep Calm etc.


Terkuin, PIA

3 kommenttia:

Hanne kirjoitti...

Nuo pellavamekkosi ovat ihania. Minulla on musta tähtitunika (vähän iso) ja musta ihana frilla mekko ja iso valkoinen huivi:) Olen niin tyytyväinen, kohta niitä voi taas pitää:)

Pieni Lintu kirjoitti...

Voi niin upeita juttuja. Mä niin himoitsen tähtikuvioita nyt vaatteissa ja sisustuksessa. :)

Hej, koska tulis joku pop up-myynti Vaasaan!!?? :) Täällä olis ainakin yksi asiakas valmiina. :D

päivi Vuorimies kirjoitti...

Musta tähtitunika