www.bypias.com

www.bypias.com

13. huhtikuuta 2014

WHITE LINEN IN WORKSHOP

Ompelijat työskentelevät täydellä teholla ja BY PIA´S pellavavaatteet valmistuvat vaihevaiheelta, leikaten, ommellen ja silittäen lopuksi huolellisesti jokaisen yksilön! Pöydällä on kauniissa pinoissa viikattuna asiakkaiden nimillä "korvamerkittynä" valmistuneet ihanuudet.
Valkoinen ja denim-sininen on vallannut väreillään koko ompelimon...sesonki on parhaimmillaan, ja raikkaat kesälookit ovat mielikuvina päässä!
Muutamilta harmillisilta viivästyksiltä ei voitu välttyä kangastoimittajien suhteen, mutta muuten kevät rullailee kivasti eteenpäin.
Nämä käsityöpajat ovat disainerin lempipaikka; herkulliset pitsit, frillat ja kankaat inspiroivat vielä viimehetken spontaaneihin idiksiin. Huolellisesti ommellut yksityiskohdat ja niiden tarkastelu, saavat sydämeni hypähtämään! Mikä mahtava kädentaito saakaan aikaan kaiken tämän...
Kuvissa vilahtaneita uutuuksia on tulossa myyntiin Pääsiäisen markkinoihin mennessä!
Italiasta tupsahtivat kesän uutuushuivit, tuttua silkki/puuvillaa. PEACE-huivit tekstiprintein sekä tähtihuiveja isoilla ja pienillä tähdillä osittain uusissa sävyissä-kesä voi pian jo alkaa!

Vikonlopputerkuin, PIA

4 kommenttia:

Pieni Lintu kirjoitti...

Upeita huiveja!!

BY PIA`S kirjoitti...

Hei! Juu, eikö olekin...sopivat kesähuiveiksikin kun ovat osittain silkkiä! T. PIA

Susanna kirjoitti...

Taas aivan ihania, harmi täältä pohjoisestakäsin joutuu tyytymään vain ihailemaan kuvia, ainakin siihen asti kunnes saan ihana denimin sinisen unelmani postitse itselleni :) Toivottavasti Oulu toteutuisi !

Ajka kirjoitti...

Kaunis tikkaus!
Ajka