www.bypias.com

www.bypias.com

8. kesäkuuta 2014

BLACK SILK

Sain ihania näytteitä Italiasta, henkäyksenkevyet ja hulmuavat silkkimekot jotka ovat päällä kuin kesäunelma!
Musta lähti heti testattavakseni ja huomasin parinpäivän käytön jälkeen sen loistavan funktion garderoopissani. Boho-liivi eriväreissä teki asuun puetun silauksen töihin. Ja jos vaikka lounas terassilla lykästäisi, liivin voi riisua kassiin ja nauttia auringosta paljain olkapäin. Yläosan napakan resoorin ja kuminauhan avulla mekko pysyy ylhäällä pienempi-rintaisellakin. Mekko on ONE SIZE. sanoisin että 36-42 kokoiselle!

Kaulassani kimaltelee kotimaisen Maru-designin tähtikoru, se on lempparini kaikessa yksinkertaisuudessaan! Löydät tähtikorut myymälöistämme Espoosta, Turusta ja Porvoosta...
Silkkimekkoja on tulossa erä Italiasta valkoisena, beigenä, myyrä ja musta sekä tummansininen.
Niitä kysyttiin heti Facebookissa kiihkeästi, mutta varata ennakkoon emme uskalla vaan tulevat myyntiin heti kun maankamaralle saapuvat.
Nautin terassilla lämmöstä, seuranani meidän ihanat hauvelit Reksi ja Ransu, jotka ovat halukkaita antamaan hali-ja pusuterapiaa aina pyydettäessä. Kukkien ja luonnonsuoma estetiikka on tällä hetkellä parhaimmillaan. Nautinnollista viikonloppua teille!

Terkuin, PIA

5 kommenttia:

Pieni Lintu kirjoitti...

Niin upea - ihastelin jo illalla FB:ssakin kuvia. :)

Nuppu Home kirjoitti...

Ihana "pusukuva"

BY PIA`S kirjoitti...

Heippa!
Kiitti, kiitti...koiraterapiaa ja silkkimekkoja. Vois joskus jotain syvällisempääkin kirjoitella, mutta elän tätä blogielämää niin kuvauksen ja estetiikan lumoissa, että sillä mennään. Tosielämän suuret skaalat ja ponnistelut on niin arkipäivää meille kaikille. Hellurei, PIA

*Minna* kirjoitti...

Näistä sinun vaatteista menee ihan sekaisin kun tulee kesä :) Saako noita vintage-malliston valkoisia mameluukeja pellavan värisillä pitseillä?

Minna

BY PIA`S kirjoitti...

Hei Minna! Kyllä saapi, kun tilaukseen kirjoittaa tiedonantoihin pitsiväritoiveesi. T. PIA