www.bypias.com

www.bypias.com

19. lokakuuta 2014

SUNDAY POTPOURRI

Fur imitation/linen vest BY PIA´S, wool tube and hat www.linenbypias.com
New BY PIA´S knitted linen

Linen tunic, lyhyt tunika BY PIA´S, Boots in webshop
This new linen is coming soon...
Basic tunic BY PIA´S, Bag, hemp in webshop
Linen blazer BY PIA´S, Shoes Calou
Less is more Tunic & Cashmere scarf BY PIA´S
Harmaa sunnuntai, mut innostuin hiukan vaateleikkeihin! Lasiterassilla sateen suojassa riitti valoa onneksi kuvailuun...Arjen pelastajani, eli pellavatunikat hiukan eri malleissa ja rooleissa. Huomasin, että kokoelmassani oli aika yksipuolinen väriskaala vaikka meillä tunikoita valmistetaankin n. 5-7 eri väreissä (suutarin lapsilla ei ole kenkiä-syndrooma). Mustia siis näin vuodenajan kunniaksi...
Vaaleana vaihtarina käytän natural-pellavan värisiä tunikoita, silloin alle sujahtaa yleensä musta paita.
Keväällä naturalit ja alla valkoista on vakkarini...Tunikat on ihania, kun alle pukee trikoopaidoista vaikka pirteän ja trendikkään raidallisen.
Huomioikaa, että olen vain 155cm ja kokoni 40/42. Tunikoissamme käytän kokoa M, muut vaatteet on yleensä L. Tunikat siis ovat reiluja...
Voimakkaasti a-linjainen ja hulmuhelmainen Lyhyt tunika on edelleen ehdoton suosikkini, se sopii kaikille vartalotyypeille. Basic-tunika on samasta kaavasta toteutettu kuin tähtitunikat, taskuihin kun tottuu niin niitä ilman ei osaa ollakkaan. Less-is more tunika on kaikista suorin malli, samoin kuin Midi-tunika. Sopii pitkille ja kapeammasta linjasta pitäville.
Less is more-tunikaa valmistetaan kahdessa pituudessa, minulla kuvassa tuo lyhyempi 95cm pituinen ja menee mekkona meikäläiselle.

Terkuin, PIA

3 kommenttia:

Nuppu Home kirjoitti...

Ihana ruutuneule ;-)

Outi Krimou /Outi´s life kirjoitti...

Musta on aina varma ja klassinen valinta, eix niin? :)

kotimeidän kirjoitti...

Olen ihastunut vaatteisiinne!