www.bypias.com

www.bypias.com

21. tammikuuta 2015

BY PIA´S LIFESTYLEFormex-messut on käyty ja flunssa tuppaa pukkaamaan jälkitautia...huh, mutta elämme keväässä niin vahvasti, että vaikea pysyä aloillaan! Meille BY PIA´S on Lifestyle, johon kuuluu pukeutuminen, muoti, estetiikka, elämykset ja sisustus, valokuvat, stailaaminen, harrastus ja värien harmonia!

Olemme saaneet haltuumme pitkän haaveilun jälkeen ihanan juna-asemamme toisessa päädyssä sijaitsevan asemapäällikön asunnon. Näin yhteensä 300m2 vanha juna-asema toimii työtilanamme, verkkokaupan, showroomin, konttorin ja varaston yhdistelmänä. Pienempi makasiini ihan vieressä säilyy myymälänämme!
Juna-aseman korkeat, isot ikkunat tulvivat valoa ja valkoiseksi maalattu interiööri on raikas. Iso maalaus-urakka, lattioiden pinnoittaminen vielä jatkuu hamaan tulevaisuuteen. Mutta kaipaamamme lisätilat tulivat tarpeen!Kuten huomaatte, valikoimamme on laajentumassa sisustuksen puolella! Tarkoin valikoituja helmiä tämän hetken trendeistä...Käsinkudottua, aitoja luonnon materiaaleja ja värimaailma säilyy vaatteidemme kanssa käsikädessä...


Mm. näitä ihania käsinkudottuja villapeittoja, torkkuja ja tyynyjä tulee myyntiin verkkokauppaan sekä mallit löytyvät pian myymälöistämme...
Terkuin, PIA

4 kommenttia:

Outi Krimou/Outi's life kirjoitti...

Ihanan herkulliset värit sisustustavaroissa ja tuo puhvelin pää, huoh!

BY PIA`S kirjoitti...

Hei Outi!
Jep, kattaus on herkullinen...naisellinen mutta rokkia!

Teija Hakula kirjoitti...

Uusi showroom näyttää upealta ja valoisalta! Niin kuin kevään uutuudetkin.
Pikaista paranemista Pia, nyt sinun on maltettava levätä.
Lämmin kiitos sinulle, Maaritille, Sirpalle ja Anniinalle, kun järkkäsitte meille Åblogeille ihanan muoti-illan! Nautimme tilaisuudesta suunnattomasti.

Maarit kirjoitti...

Kiitos Teija sinulle. Ihana naisporukka olette. Bonzo oli kyllä niin kaunis päälläsi ja huivi kruunasi lookin hyvin :)