www.bypias.com

www.bypias.com

1. maaliskuuta 2015

THIS IS TEAMWORK!

Hello! Täältä kuvauksista...
Meiltä kysytään paljon stailauskuviimme liittyviä asioita: mitä mainostoimistoa, kuvaajaa, meikkajaa, yms. käytämme? Ja hämmästys on suuri ammattilaisillakin kun kerromme kuvaustiimimme kokoonpanon, Minä + Donna ja Minijärkkäri!

Meidän tiimimme täydentää toisiaan, minä kerron kuvausten aiheen, laitan hiukset ja keräilen kamppeita/rekvisiittaa ja Donna tietää täysin tyylinsä ja ottaa eri lookeissa vaatteet "omikseen" kuin ammattinäyttelijä ikäänkuin. Leikimme mielikuvilla...olemme välillä kesäiltana, juhlissa, töissä ja matkoilla, kotona! Tänään olimme pitkällä keväässä, lakkiaisjuhlien sesongissa...

Tähän hommaan ei koulutusta löydy, tää on nyt vaan meidän juttu! Ja olemme hyvin intensiivisiä keksiessämme aina uusia ja uusia yhdistelmiä BY PIA´S malliston pellavilla.
Joskus, jopa uudet ideat malleista syntyvät näissä olosuhteissa...ja nälkäkään ei meitä pysäytä kun flow on päällä!

Toki, voin sanoa että pitkä urani kampaajana sekä kokemus sisustusalaltakin on kaiken tämän muoto-ja väriopin sekä tyylihahmottamisen takana. Visuaalisuus, josta en tunnu saavan tarpeekseni ja kauneuden luominen...

Donna on muusa ja aikuinen nainen, joka nauttii täysillä elämästään kolmen aikuiseksi kasvaneiden lasten jälkeen. Donnaa inspiroi muoti, kuntoilu ja sisustus. Ja hän on aina yhtä innokas leikkikaveri pukuleikkeihimme! Totista puuhaa tämä ei ole, vaan hulluttelu ja huumori kulkee aina mukanamme.

Terkuin, PIA


5 kommenttia:

Pieni Lintu kirjoitti...

Hyvä te!!!! <3 Ei se aina tarvi olla mitään studio kuvia ja kalliita kameroita!!! By Piasilla on näkemystä kuvaamiseen. :)

Pieni Lintu kirjoitti...

Hyvä te!!!! <3 Ei se aina tarvi olla mitään studio kuvia ja kalliita kameroita!!! By Piasilla on näkemystä kuvaamiseen. :)

My little silver linings kirjoitti...

Ystävyyttä parhaimmillaan ~ ihastuttavia kuvia saatte aikaan <3 upeaa uutta viikkoa sinulle :)

BY PIA`S kirjoitti...

Kiitti, kiitti! DIY-on parasta, itsetekemisen meininki ja tietynlainen kotikutoisuus on aidon innostuksen merkki!

Outi Krimou/Outi's life kirjoitti...

Mahtava, kaunis ja toimiva tiimi <3