www.bypias.com

www.bypias.com

16. heinäkuuta 2015

BOHEMIAN LIFESTYLERakastan ja ihailen boheemielämää ja vaikka yrittäjä-arkeni on kaukana boheemista, heittäydyn aina tilaisuuden tullen elämännautiskelijaksi, taiteilijaelämä inspiraationani. Viihdyn villasukat jalassa, voisin istua ihanan kahvilan interiöörissä tuijottaen kiviseinän valkoista rappausta, bongaillen ihmisiä ja seurata kahvilan hymyilevän hengettären puuhailuja. Läppäri ja luonnoslehtiö seuranani...Uusi BOHEMIANA-pellavamallistomme on syntynyt juuri tähän maailmaan!
Askeettisesta elämäntyylistä ja pelkistetyistä muodoista nauttiville rennon mukaville ihmisille, jotka eivät kaipaa liemmin ripellystä päälleen ja ympärilleen! Selkeydestä ja raikkaista luonnonkuiduista pitäville...
BOHEMIANA-mallisto launchataan ihan pian, nyt jo ennakkomyynnissä VIP-jäsenillemme ja mallistoa saatavilla Suomesta BY PIA´S verkkokaupasta, konseptimyymälöistämme sekä lukuisilta jälleenmyyjiltämme.Pehmeäksi pesty pellava ja kevyempi, laskeutuva laatu sopii näihin malleihin. Joiden tarkoitus on olla vartalosta riippumatta rennon löysiä. Ompelutyö on ns. unfinished, eli reunat on tarkoituksella päärmätty vain siksakkaamalla tai jopa jätetty hapsuiseksi. Kyseessä on tyyliin sopiva trendi ja sopii vain äärimmäisen boheemeille ihmisille!

Terkuin, PIA

1 kommentti:

Villa Bohemian kirjoitti...

Kyseessä on tyyliin sopiva trendi ja sopii vain äärimmäisen boheemeille ihmisille!
:) Ihana mallisto! Olisinkohan ääriboheemi ja pukeutuisin näihin kaunokaisiin?
Juu!