www.bypias.com

www.bypias.com

23. elokuuta 2015

LAST SUMMER DAYS


Kesä on lopuillaan, ja iltojen viileys lupailevat syksykauden tuloa! Sinänsä ihanaa aikaa, sillä rakastamme kääriytyä lempineuleeseen, villasukilla hipsuttelua ja kynttilöiden liekin lepatusta lyhdyissä.
POP-UP myymälämme Hangossa on avoinna viimeisen viikon ja siellä kaikki tarjouksessa -20% ja -50%! Kiitos kaikista ihanista kohtaamisista Hangon myymälässämme ja lomakaupungin huippu-tunnelmasta, tulemme ensi kesänä uudelleen!
Elokuun viimeisenä viikonloppuna Hangossa on tapahtumaa, siellä sytytetään muinaistulet ja ilotulitustakin luvassa. Monet majatalot, kaupat ja ravintolat sulkevat sitten ovensa syyskuusta...Kuvissa on tulevia neule-uutuuksiamme sekä ihana ja vastaremontoitu hotelli Hangossa, lähellä Plagenin rantaa. Sisustus on meille kovin mieluinen ja kuulemma upeat aamiaiset! Hotellin tiedot löydät täältä Villa SolgårdenAurinkoisin terkuin, PIA

4 kommenttia:

Pieni Lintu kirjoitti...

Ihania kuvia jälleen! Miten voi Donnalle sopia vaate kuin vaate, uskomaton nainen :D

BY PIA`S kirjoitti...

Heips! Juu, sitä aina ihmettelemme ja kuvatkaan ei tunnu millään epäonnistuvan. Aina on ilme ja asento kohdillaan...kiitos!

Outi Krimou/Outi's life kirjoitti...

Ihania neuleita ja niin kaunis malli ♡

Megetar kirjoitti...

Minä ja mieheni vietimme muutama viikko sitten viikonloppua tuossa Villa Solgårdenissa. Se on niin ihana paikka! Sielu ja mieli lepäsi! En voinut kuin huokailla sen kauneutta!