www.bypias.com

www.bypias.com

18. lokakuuta 2015

OUR NEW DONNA...
Muotikuvamme saavat suitsutusta niin kotimaassa kuin maailmallakin!
Kuvissa seikkailee tavallisia perheenäitejä tuttupiiristämme, ystäviemme tyttäriä, Kaisa Liskiä, blogisteja, laulajattaria ja Pete Parkkonen...aina välillä disainer itse sekä BY PIA´S tiimin porukkaa. Nämä ihanat naiset voittavat jännityksensä ja astuvat kamerani tähtäimeen! Meille nämä muusat ovat DONNIA, päivän kuningattaria valokeilassa...
Nuorille, jotka varttuvat somemaailmassa on kaikenlainen poseeraaminen tuttua ja omat kasvotkin kuvaruudussa totuttu näky. Aika ihana ilmiö mielestäni! Me 60-ja 70 luvulla syntyneet emme ole kasvaneet kameroiden edessä ja se oma kuva on liian harvoin nähty!
Olemme tehneet aika kivoja kuvausproggiksia taas lähiaikoina, kuvattu video ja lähdössä taas maailmallekin ensi kevät/kesän kuvauksiin!


Kuvien uusi DONNA on tällä kertaa sipsakka 45-v, kolmen teini-ikäisen äiti! Hänen tyyliinsä loihdimme rentoja farkku-ja neulelookkeja arkeen sekä juhlavammin pellavaa silmälläpitäen loppuvuoden juhlakautta! Meillä kuvauksissa on yleensä runsaudenpula, sillä pellava-vaatteemme on suunniteltu sopimaan keskenään yhteen ja kun vielä
täydennämme lookkeja konseptiimme valituilla Rosemunde, ym. muiden laadukkaiden ja luonnonmateriaaleista koostuvien skandinaavibrändien tuotteilla. Onkin jo saavutettu täydellinen mix & match arkeen ja juhlaan!
Nautinnollista syksyä toivottaen! PIA

Ei kommentteja: