www.bypias.com

www.bypias.com

18. elokuuta 2010

Arvonnan Voittaja ja Lisäpalkinnot!

Jeanne D´arc Livingin Puulokerikon voitti nimim. TIINA! ONNITTELUT...laitapa yhteystietosi tulemaan s-postilla info@sisustajantaivas.fi . KAUNIS KIITOS kaikille aktiivisille emännille arvontaan osallistumisesta ja ihanista kommenteistanne!
Innostuin arpomaan vielä lisäpalkinnot kaikille teille Bloginpitäjille, jotka linkittävät omaan Blogiinsa Sisustajantaivaan mukaan. Arvonta päättyy 25.8. ja palkintona on kaksi Essin valmistamaa, ihanaa valkoista Kangastötteröpussukkaa, pitsein ja koristein. Kuvassa yllä...

Puotiin saapunut siis suuri erä tuotteita Ruotsista, joita kuvaan, hinnoittelen jne. Joitakin postikuljetuksella helposti hajoavia tuotteita, kuten isoja lyhtyjä on myynnissä vain puodissa.
Tervetuloa kurkkaamaan ti-pe klo 10-18, Sisustajantaivas-puoti sijaitsee siis Espoossa lähellä Espoon keskustaa. Kuvassa yllä oleva taivaallinen, tumma Kristallikruunu on PB Homelta ja niitä tuli muutama, joista tämä viimeinen jäljellä. Hinta 215,- tulossa pian nettikaupan sivuille.

Puodin sekalaista tunnelmaa, joukossa Wanhoja Aarteita...

Ihania kynttilöitä, jotka hurmaavat tuoksullaan...

On aika taas jälleen Murattien, Muhlenbeckien sekä muiden loppukesän kukkien...

Kynttilöitä syttyy, kun kesäillat hämärtyvät! Upean kesän päätteeksi otamme ilolla uuden vuodenajan vastaan, omenoita, kurpitsoja lyhtytunnelmaa. Niistä on sisustajan syksy tehty!


Voih! Kuvia on kamerassani miljoonia ja aiheita uusiin juttuihin riittää, pyrin päivittämään Blogia viikon välein. Ensi viikolla kuvia mahtavalta Ruotsin reissulta, kun pääsimme kiertämään toistakymmentä Loppis ja Vintage-apajaa. Joitakin tuotteita tulee nettiin myyntiin Wanhoja Aarteita-palstalle ja loput SYYSMARKKINOILLE! Nimittäin perinteeksi muodostuneet Sisustus, Kirppis ja Kukka-markkinat pidetään seuraavan kerran Espoon Puodissani 19.9. klo 11-16.
Me "sisustushullut" valtaamme myös puodin pihan , VALKOISTA ja PATINOITUNUTTA pintaa tarjolla huonekalujen ja kodin tilbehöörin muodossa. Kirppispakullisen aarteita tuo mukanaan Vaaleaa Unelmaa-Blogin Riikka, Villa Blanco sekä Käsityötaiteilija Essi. Sesonkiin ja maalaisromanttiseen tyyliin sopivia kukkia sekä kaikkea kaunista. Lisää aiheesta tulossa...Sisustusterkuin, PIA


4 kommenttia:

Krista kirjoitti...

Onnea voittajalle!

Täältä tosiaan tullaan mukaan markkinahumuun, mukana pakettiautollinen isompaa ja pienempää aarretta :)

Kiitos Pia kun järjestät tuollaisen ihanan tapahtuman!

Upea lamppu, pitääkin sillä silmällä alkaa katsoa minkä kotoa vaihtaisi tuohon... ;)

Krista/Villa Blanco

Helmikumpu kirjoitti...

oih, tuonne tapahtumaanhan on päästävä!!!

Ja arvontaankin osallistun. (vai lasketaanko linkittämiseksi se, että olet tuolla oman blogini näitä luen osiossa? uudella bloggaajalla termit vähän hakusessa)

tiina kirjoitti...

Voi miten ihana juttu!!!!
Kiitos kaunis Piia. <3

Sort of Pink kirjoitti...

Kivoja kuvia ja kiva blogi täällä! =) Mukavaa viikon jatkoa! =)