www.bypias.com

www.bypias.com

3. elokuuta 2010

New LOOK by PB Home...

Sisustajantaivaan syksyyn kuuluu uutta! Uusimme elokuun aikana nettikaupan ulkoasun, taivaan sininen saa väistyä uuden värimaailman tieltä...itsekin jännityksellä odotan tuota muodonmuutosta! Uudesta tuotevalikoimasta vastaa ruotsalainen PB Home, jonka taivaallisista tuotteista osa matkaa Sisustajantaivaaseen jo ensi viikolla!

Vierailin inspiraatiomatkalla Etelä-Ruotsissa PB Home:n vieraana, heidän mahtavassa Showroomissa jolle ei vertaa! Tein ostoksia nettikauppaan valikoiden yli tuhannesta artikkelista, joka ei ollut helppo tehtävä. Olisin halunnut ottaa ne kaikki!

Syksyllä Sisustajantaivaaseen tulee ennakkomyyntiin myös isoja vitriinikaappeja, mustia ja valkoisia. Sekä muita heidän kalusteitaan! Hinnat ja laatu kohtaavat hyvin, tuskin maltan odottaa...

Näissä kuvissa olevia tuotteita on tulossa! Alla olevia kelloja on varattu ja kyselty, niitä kun on ollut aika mahdoton löytää Suomesta. Kello on todella iso 75x75cm., tausta luonnonvalkoinen ja mustanruskeat kirjaimet. Hinta nettikaupassa n. 149,-.

PB Home on puoliksi suomalainen yritys, sitä luotsaa Pia ja Ben. Pialla on suomalaiset sukujuuret ja sainkin aivan mahtavaa ja vieraanvaraista palvelua visiitilläni heidän sisustusparatiisiin.

Syksyn värimaailma Sisustajantaivaassa tulee olemaan valkoinen ja musta, ruskea, pellava sekä myyränharmaa!

Ihana tuoli, joka näkyy niin monessa tanskalaisessa ja ruotsalaisessa sisustuslehdessä!Taivaallinen vitriinikaaappi on patinoitunut musta ja sisältä valkoinen, siitä haaveilen kotiini!
Eikö olekin kaunis...
Sisustajantaivaan syksyyn tulossa myös wanhoja aarteita Ranskasta ja Ruotsista sekä jälleen, suosittu Sisustus-Kirppari-markkinat syyskuun puolivälissä! Tiedotan niistä ihan pian...


Seuraavassa blogi-aiheessa antia rakkaan naapurimaamme Loppis-löytö kierrokseltani!
Uudistuksellisin terkuin, PIA

5 kommenttia:

Elisa kirjoitti...

aivan ihania!!

Krista kirjoitti...

Sitten kun mä voitan lotossa ostan noita ihan kaikkia ;)

Ihana kaappi, tuleeko sitä valkoisena?

Pia kirjoitti...

Heippa!

Vitriinikaappeja on mahdollista saada mustana ja valkoisena ja malleja löytyy monia. Olen aivan taivaassa reissuni jäljiltä ja ylpeänä esittelen kyllä nämä ihanuudet teille. Nettikaupastani ja puodista löytyy pian näitä ihanuuksia hintoineen ja kuvineen.
Tiedusteluja voitte laittaa s-postiini info@sisustajantaivas.fi.

Terkuin, PIA

Riikka kirjoitti...

Jätti IHANAA, kelloa odotellessa:)!Saitko muuten sen mustan kristallikruunun mulle?
Noi tuolit on harkinnassa,kun oon niin kyllästyny tähän yltiö romanttiseen mitä täällä nyt on...=)

Sari kirjoitti...

Jätte Kivaa Pia!

Olenkin jo odotellut mistä noita PB:n kalusteita sais - ja kaikkee muutakin. Olen myös kyllästynyt yltiöromanttisiin juttuihin, niinkuin moni muukin....
Tuleeko sulle myös peilejä sieltä? Entä "postikortti"-tyynyjä? (heti pari tänne :-)