www.bypias.com

www.bypias.com

15. syyskuuta 2010

KIRPPIS INVENTARIO!

Raivoisa Sisustajantaivaan Kirppis-inventario on alkanut puodissa ja kodissani! Markkinat lähestyvät...siis sunnuntaina 19.9. lisätietoa edellisessä postauksessa! Kokoamme juuri puotiin uusia hyllyjä, puramme saapuneita lähetyksiä ja samalla käyn läpi kotini kirppistavaraa. Tulossa myyntiin wanha lipasto, 1800-luvun renesanssipeili, rautasohva ym. Tuoreita kukkia, valkeita Eerikoita ja muuta ihanaa tarjolla. Pieni kahvitteluhetkikin järjestyy markkinahumussa!
SYYSALE puodin tuotteille alkaa sunnuntaina ja nettikaupassa sitten maanantaina...

Kotimme olohuone on saanut jälleen uuden maton, ihan kotoisasti löytyi Hobby Hallista! Antaa kivan raikasta ilmettä valkoisen kaveriksi, katsotaan kuinka pian vilkkuu kuviot silmissä,-)

Kotiini on kerääntynyt "ihan" mukava erä tilbehööriä, jota raakkaan nyt pois kirpparille!

Musta hiipii kotiini, pienissä määrin nyt vain alkuun! Ruotsissa musta on otettu valkoisen maalaisromanttisen rinnalle jo aika vahvasti...

Mustaa leipälaatikkoakin saapunut...

Ruukkuja syksyisille istutuksille, rakastan näitä syyskukkia! Sopivat niin ihanasti rouhean patinoituneeseen pintaan kaveriksi...nyt täytyy mennä nukkumaan!


Nähdään, Terkuin PIA

2 kommenttia:

Kesäkukka kirjoitti...

Kyllä teillä vaan on niin kaunista!
Olisi mukava päästä sisustuskirppikselle, sieltä varmasti löytäisi vaikka mitä ihanaa!

Mukavaa keskiviikkoa!

Pia kirjoitti...

Heippa Kesäkukka!
Kiitos kannustavista sanoistasi! Kyllä sitä vaan on niin turtunut näihin omiin nurkkiin, että ei oikein näe sitä "kauneutta". Mielessä häilyy uusia haaveita ja voih, tehtävää olisi niin paljon...
Noh, kait se on tämän kodinlaitto-harrastuksen juju! Ehdottomasti kannattaa tulla kirppikselle, mm. Vaaleaa Unelmaa-Riikka jonka koti on täynnä aarteita on pistänyt tuulemaan ja tavaraa on tarjolla PALJON!

Terkuin, PIA