www.bypias.com

www.bypias.com

7. syyskuuta 2010

Loppukesän muistoja...

Kesän kääntyessä syksyyn, palaan vielä kerran näihin kesäisiin hetkiin! Toisaalta puodissani purimme jo tänään ensimmäiset kuormat Joulu-tavaraa, hih...hassua tämä!

Kerran kesässä minun on päästävä perinteisesti käymään unelmieni Viinitilalle! Se sijaitsee Kalkkisissa, Vääksystä kun ajetaan Pulkkilan harjun halki n. 30 km (vain viitteellinen sijainti). Pihamaan Viinitila on myös maatilamyymälä kaikkine marjoineen ja vihanneksineen. Katso www.viini-pihamaa.fi/.

Täydellisen maalaisromanttisen miljöön on luonut käsistään taitava ja vieraanvarainen isäntäväki. Useita mahtavia rakennuksia, jotka kunnostettu säilyttäen rouhean vanhan lookin.
Yllä kuvassa kaunein ja herkullisin Mustikkapiirakka mitä ikinä olen maistanut!

Viinitila on palkittu useilla palkinnoilla ja lempparini on helmeilevä Mansikkaviini!

Mökille päästyämme laitoimme pöydän koreaksi, ah niitä kesän makuja!

Aikamoisen kiva kalkittu makasiini, jossa lounasta tarjotaan ryhmille!

Isäntä viininvalintapuuhissa!


Puodissa valmistelemme kovaa kyytiä jo Kirppismarkkinoita! Blogikirppistä on myös toivottu ja pyrin heti markkinoiden jälkeen laittamaan taas teille löytöjä kirppishintaan tarjolle! Markkinoille tulijoille tiedoksi, että kirppismyyjille maksuna käy vain käteinen...liikkeessä voi siis maksaa kaikilla korteilla. Pian tulossa inspiraatiokuvia tulevasta Markkinahumusta!
Kaikki kynnelle kykenevät, Lämpimästi tervetuloa!

Syysterkuin, PIA


1 kommentti:

tiina kirjoitti...

Mukavan näköinen paikka.
Kiitos Pia vinkistä, ensiviikolla matkaa Blossomista musta possu Mustikkamäelle. :)