www.bypias.com

www.bypias.com

20. maaliskuuta 2011

Lisää Ihania Pellavatunikoita...

I LOVE PELLAVA!


Uusi Pellavatunika-malli on suora, pidempi tunikamekko! Kaupantäti joutuu taas poseeraamaan kiiruusti, että saadaan kuvat ja myyntiin nettikaupankin puolelle...Pitkä malli on ihana kesällä legginsien ja sandaalien kanssa. Alle voi laittaa vaikka leveät pellavahousut, rimsuhame ja farkut. Sivuilla halkiot!


Patellavyöllä saat muutettua ilmettä ja korostamaan muotoja! Kuvan pehmoista vyötä on saapumassa puotiin useissa väreissä...


Henkarissa roikkuu käytössä ryppyyntynyt lyhyt tunikamalli, jossa hauskat liehuvat helmat. Kumpaakin tunikamallia löytyy tällä hetkellä musta, pellava ja valkoinen...lisää sävyjä ja kankaita lähden aamutuimaan Viroon valitsemaan pellavatehtaalle! Toiveissani löytää haalea vaaleanpunainen, harmaa ja kiva ruskea pellava.


Päälläni musta Tunikamekko, niin monikäyttöinen. Olen kokoa n. 38-40, 155cm pieni ja pyylevä! Tarkat mitat tunikoille löytyy nettikauppani sivuilta http://www.sisustajantaivas.fi/. Valkoisesta pitkästä mallista ei ole vielä kuvia mutta kumpaakin mallia löytyy myös valkoinen. Voit tilata mustan tai pellavan mutta merkitä tiedonantoihin, että haluat valkoisen.


Vågan ihania huiveja on tulossa! Edellinen satsi myytiin parissa päivässä ennenkuin ehdin laittaa nettikauppaan! Nyt nukkumaan ja aamulla reissuun...

Terkuin, PIA

6 kommenttia:

Liisa kirjoitti...

Huomenta uuteen viikkoon "pieni ja pyylevä Pia" ;)
Ihania nuo sinun tunikat...
Kuule, mun piti vaan kysäistä, että sopiiko taas, et äippä hakee mun tyynynpäälliset puodistasi, ja maksaa tietty samalla?! Ja samalla maksaa myös edellisen lehden toimituksineen, kuten sovittiin jo aiemmin.
Sitten halusin vielä kysyä, että millonkahan se seuraava JDL magazine ilmestyy? Äiti tulee tänne meille lauantaina viikoksi...pitää kysyä, ehtisköhän se käydä sun luona sitä ennen...miten oot auki tällä viikolla?
Kivaa alkanutta viikkoa!
Liisa

Tiina kirjoitti...

Tilasin sen lyhyen tunikan koht'siltään,kun niitä laitoit myyntiin ja täytyy sanoa,että päivääkään en oo katunut!Se on mun suosikkivaate,pidän sitä melkein aina kotona ollessani.just parhaillaan se pyörii pesukoneessa ja tuskin maltan oottaa,että se on kuiva ja saan sen taas päälleni:).Taidan kesäksi tilata tuon pitemmän.Suosittelen:)

BY PIA`S kirjoitti...

Heippa!

Liisa: Äitisi on tervetullut käymään, puoti avoinna 10-18 paitsi ke klo 17 asti,la klo 10-14.
Siellä etelä-Saksassa jo varmaan ihanan keväistä! Uusin Magazine ilmestyy 8.4.
Tiina: Kiitos ja kiva että Tunika on ollut mielivaatteesi. Olen saanut paljon hyvää palautetta ja siksi innoissani keskityn nyt Tunikamallistoon. On tulossa koko S sekä keväisiä uusia värejä...

Terkuin, PIA

Liisa kirjoitti...

Kiva, kiitos infoista, kysyn äidiltä, josko se ehtis piipahtaa...sillä on nimittäin työviikko ja la:na jo se tänne tulo, mutta mutta...tämä malttamaton kun ei jaksais odottaa ikinä mitään...
Ja lisäksi, jos sulta vielä löytyy, niin ostaisin vielä sen France-tyynynpäällisen 50x60cm ja muistaakseni 12€.
Sitten olisi mun laskujen mukaan 41€ kertynyt laskua, vai kuinka?
Ihanaa päivää ja aurinkoisia terveisiä täältä kauempaa :)
ps. pitää tulla kokeilemaan noita tunikoita, kun tulen Suomeen...näen jo itselläni sellaisen kesällä päällä leggareiden ja gladiaattorisandaalejen kanssa ;D
kokeilematta en uskalla tilata...

Marika-Valkoista&Rustiikkia kirjoitti...

heippa pia!
kiitos vielä ihanasta torsosta,se on jo osittain tuunattuna tuolla olkkarissa...laitan siitä kuvia uuteen blogiini valkoistarustiikkia.blogspot.com.
laitatko sun seuraavaan postaukseen maininnan blogistani,niin saan sanan kiertämään...
ja kaikki lukijat myös,TERVETULOA vierailemaan sivuilleni!!
nähdään pia taas pian,poikkean piipahtamaan...
hyvää viikon jatkoa kaikille
t:marika

BY PIA`S kirjoitti...

Heippa!
Kiitos Liisa ja Marika: menen nyt heti kurkkaamaan sinne uuteen Blogiisi kuvia mielettömästä kodistanne, joka on jättänyt lähtemättömän vaikutuksen minuun vieraillessani teillä loppuvuonna!

Terkuin, PIA