www.bypias.com

www.bypias.com

5. marraskuuta 2011

Pyhäinmiestenpäivä!

RAUHAISAA LAUANTAITA....


Vietämme täällä kotona perheen kesken, arjenaherruksesta seisahtuen. Sytytämme kynttilät ja lyhdyt edesmenneiden rakkaidemme kunniaksi ja huomenna suuntaamme haudoille kera kynttilöiden ja kukkien. 


Viimepäivien tapahtumien, esikoishauvamme poisnukkumisen johdosta maailmani ja kiireeni pysähtyi kertaheitolla! Ja kera ihanien, välittävien ja ymmärtävien lähimmäisten, ystävien ja asiakkaiden olen puodilla viikon itkuisin silmin jaksanut. KIITOS!


Joulun kauneimmat lahjat ja tunnelma mielessäni koostuu aidoista asioista ja materiaaleista. Olemme nukkuneet viikon maailman ihanimmissa kivipestyissä pellavalakanoissa, jotka tuntuvat iholle viileiltä ja jotenkin-AIDOLTA. Olin haaveillut näistä Jeanne D`arc Livingin pussilakanaseteistä jo kauan ja nyt niiden tultua tarjoukseen raaskin tilata Joululahjaksi perheellemme. Kovasti hikoilevat teinipoikani ovat myös vaikuttuneita tyynynliinojen ja pussilakanan viileydestä. Hinnat ja mallit löytyy nyt myös nettikaupasta http://www.sisustajantaivas.fi/.


Puodin Joutunnelma rakentuu rauhassa ja hartaudella. Tänä Jouluna haluan keskittyä hillittyyn harmoniaan. Ja näistä Jeanne D`arc Livingin kuvista huokuu juuri sitä lämpöisen karheaa tunnelmaa....


Itsenäisyyspäivän Joulumarkkinat KIRPPIKSEN kera, perinteisesti Espoon Sisustajantaivas-Puodilla 6.12. klo 12-18. Joulupuodin kohokohta huipentuu juuri tuolloin, kera kynttilöiden, glögin, pipareiden ja kynttilöiden tuikkeen...lämpöä huokuvien ihmisten hymy ja kohtaaminen. Puodin loppuvuoden aukiolo-ajat voit kurkkaa nettikaupan Yritysesittely-otsikon alta.


Puotiin tupsahti myös uunituore JDL-Joulumagazine, niin kaunista luettavaa...Ja kuvissa näkyviä tuotteita paljon puodissa! Pöytäliinoja juhlapöydän kattauksiin, verhoja, tuolinpäällisiä, pehmoisia tyynyjä, serviettejä, keittiöpyyhkeitä ja kaikki ihanaa Jeanne Darcin PELLAVAA!

Tunnelmallisin terkuin, PIA

3 kommenttia:

Lovviisa kirjoitti...

Niin kaunista ...:)

Lettu kirjoitti...

Voi kun nuo pussilakanat on sitten ihania. Täytyy vissiin tulla ensi viikolla katsomaan niitä paikan päälle.

Pia kirjoitti...

Hei Lettu!

Pussilakanat saapuvat reilun viikon kuluttua Tanskasta ja niistä on tehty jo tänään tilauksia ennakkoon. En ota niitä paljoa ylimääräisiä varastoon...

Terkuin, PIA