www.bypias.com

www.bypias.com

26. marraskuuta 2011

Vitriinikaappi à la Jeanne D`arc Living!

IHANA...LOVELY!


Taivaalliseen Nettipuotiin tuli tilausmyyntiin tämä ihanuus! JDL:n valkoinen, raikas, kepeä vitriinikaappi joita on nyt juuri matkaamassa 3 kpl asiakkalleni ympäri Suomen. Toimitusaika tilauksesta n. 2 vko (tai niin kauan kuin kaunottaria Tanskan varastossa vielä löytyy). Kaapin strategiset mitat on 172x115x35cm. Hinta 950,-.
Olen niin pauloissa tämän kaapin, että se tulee kodissamme korvaamaan tämän Talonpoikas-Vitriinikaapin paikan olkkarin ja keittiön välimaastossa. Peruste: JDL-Kaappi ei ole niin syvä ja uskoisin sen näyttävän kepeämmältä tiloihimme, joka lisää avaruutta??? Tämä wanha kaappi on alaosastaan jopa 60cm syvä. Kuulostaako yhtään uskottavalta?


Kodissamme vallitsee kierrätys/myllerrys, joka sai alkunsa keittiön uusista valkoisista laatoista! Tuli taas herättyä katselemaan kokonaisuutta uusin silmin. Kohta tulossa lisää kalusteitamme myyntiin kirpparihinnoin tänne Blogiin, käykää kurkkimassa! Lauantaina tullaan hakemaan myydyt sohvaryhmämme eikä uusista tietoa, hiphei! Perustamme kenties hetkeksi patjoista sellaisen Turkkilais-tyylisen leirin olkkarin lattioille..

Yöterkuin, PIA

3 kommenttia:

Liisa kirjoitti...

Turkkilainen leiri kuulostaa hauskalta vaihtelulta ;D
miten raaskit luopua tosta ihamasta kaapista..voikun oisin lähempänä niin hakisin pois hih ;)
Hyvää ekaa adventtia Pia!

Pia kirjoitti...

Hei Liisa!

Olen harkitsemassa antiikkisen Vitriinikaapin myyntiä...mutta kyllä tääl nyt kiertää nää kalusteet ympäri huushollia, hohhoijaa...

Terkuin, PIA

Liisa kirjoitti...

Äh, taisinkin käsittää väärin... Älä ihmeessä tuota ihanuutta myy, jos vain jostain muualta kodistanne sille vielä paikka löytyy :) Onko sulla muuten itsenäisyyspäivänä jotkut markkinan tapaiset??