www.bypias.com

www.bypias.com

18. joulukuuta 2011

ALE-HUUMAA JA KIITOKSET!


MIKÄ PÄIVÄ...WHAT A DAY!


Niin ihana päivä Puodilla, HUOH! Myyjä-apuna hääräsi Tarja-ihana, KIITOS! Jokainen kävijä sai kassiinsa kaunista kotiinviemistä, vieläpä mahtavin alehinnoin -50%. Tavoitteenamme oli, että jokainen kävijä sai muistokseen hymyä, huomiota ja iloista meininkiä. Näin Joulukiireidenkin aikaan on tärkeää muistaa myös se hyvä mieli! Ja sitä ei juurikaan ole suurmarkettien/kauppakeskusten valikoimassa...Voin sanoa, että suljin Puotini oven itsekin väsyneenä mutta hymy huulilla ja samoin NIIN monena iltana muulloinkin. Mikä saa sen aikaan? IHMISET, IHMISET ja IHMISET...
Illalla sähköpostin avattuani sain nettikaupan asiakkaaltani Annelta pitkän ja hartaasti kirjoitetun upean, lämpimän kiitoksen ja palautteen. Olen aivan liikuttunut! KIITOS ANNE!
Sitten törmäsin Reissuja ja Romantiikkaa-Blogin uusimpaan postaukseen, kurkkaa tänne http://reissujajaromantiikkaa.blogspot.com/. Siis, en voi uskoa kuinka kauniisti sanottu!? Blogin upea Kodinhengetär vieraili taannoin pikku-puodissani...TAIVAALLINEN KIITOS!
Sitä usein pikku-yrittäjänä rypee alemmuudentunnossaan; kun pitäisi osata laajentaa, olla isompi liiketila, osata sisäänostaa upeampia tuotteita, palvella asiakkaita nopeammin, olla taitavampi raha-asioissa, erottua kilpailijoista jne...
Mutta ehkä ne työelämän ilot ja saavutukset koostuvat kuitenkin aika pienistä paloista? Toivon, että te kaikki siellä kotona ja töissä ahertavat saisitte "törmätä" kanssaihmisiin/asiakkaisiin, jotka osaisivat antaa positiivista palautetta ja vuorovaikutusta. Se lämmittää mieltä ja antaa työlle ison merkityksen!
Näin öisiä mietteitäni ja hartaita ajatuksia Joulua kohti...

Halauksin, PIA

3 kommenttia:

Maanvaiva kirjoitti...

Ihanaa, kun on olemassa sellaisia ihmisia!! :)
Leppoisaa adventtia!! <3

Pia kirjoitti...

Oikein levollista Joulua sinullekkin Maanvaiva! Ja kiitos kun jaksat aina niin reippaana kommentoida...T. PIA

Salla kirjoitti...

Oikein ihanaa joulua sinullekin, toivottavasti pääsen vielä joskus puodissasi vierailemaan!:)