www.bypias.com

www.bypias.com

30. joulukuuta 2011

Uusi Vuosi ja Uudet Kujeet!

SHOW MUST GO ON...


Hip, Heijaa! Löysin tässä eräänä päivänä surffaillessani netissä nämä komeat kuvat Pähkinäsydän-Blogista, jossa Mia esittelee Sisustajantaivaan arvontapalkintonsa. Tällä asukokonaisuus-ehdotelmallansa hän pokkasi Sisustajantaivaan Pellavatunikapalkinnon omaksensa! Ja kivalta näyttää tosiaan tuo hänen valitsemansa harmaa tyyli...Kaulassa myös tuttu Vågan huivi, I LIKE!


Sisustajantaivas-nettikauppa on nyt viikonlopun uudistus-tauolla! Jännityksellä odotan tuota uutta lookkia, uusine tuotteineen jotka jatkajani Kristiina on valinnut "Taivaan" valikoimiin! VAU, 2.1.2012 silloin GRAND OPENING! Nettiriippuvuuttani hoidatan myös Blogini uusilla tuulilla, tarkoituksena olisi viikonloppuna keksiä uusi otsikko Blogilleni, HELP! Ja jatkaa sisustamisen intoilua täällä samassa osoitteessa...mukaan liittyy myös mietteitä ja kuvia Kampaamo-Puotini arjesta. Tuttujen ja asiakkaiden ihania koteja olen lähdössä kuvaamaan heti kun taivas hieman valkenee ja sallii tasokkaan kuvaamisen pikkupokkarillani sisätiloissa. Muotia, asuja ja kaikkea Lifestyleen sopivia juttuja luvassa siis...
Monet teistä ovat olleet huolissaan omaa designiani olevien Pellavatunikoiden nettiostomahdollisuudesta!
Kristiinan kanssa päätimme, että tunikat jatkavat Sisustajantaivas.fi-nettipuodissa, josta voit tilata ja maksaa laskulla, verkkomaksuilla ym...Uudistan ihan pian tunikoiden kokotaulukot asiakkaiden toivomuksesta S, M, L ja XL. Kevään värimalliston suunnittelu on työnalla juuri! Paikan päälle voi tulla sovittamaan tai ostamaan Espooseen Os. Saarnimäenkuja 6 a, 02760 Espoo.

Uuden Vuoden Terkuin, PIA

1 kommentti:

-Miia- kirjoitti...

Onnellista uutta vuotta 2012!