www.bypias.com

www.bypias.com

19. helmikuuta 2012

KIITOS ja UUSI JÄNNÄ PÄIVÄ!


Kiitän mahtavasta osallistumisesta Hannelen ja Pekan kotikirppis-tapahtumaan! Todella hienosti meni päivä ja oli kiva nähdä tuttuja kasvoja. Nopeimmat olivat olleet jo etu-ajassa paikalla ja kantoivat tyytyväisenä käsissään löytämiään aarteita turvaan muilta "saalistajilta". Pihalla autoparkkeeraus-hässäkkäkin meni ihan kunniakkaasti ilman kolhuja tai lumipenkkaan juuttumisia, hyvä me naiset!!


Meillä on sunnuntaina jännä päivä! Lähdemme uhmaamaan lumimyrsyä automatkalle Orimattilaan, sillä sieltä haemme kotiimme uuden perheenjäsenen. Nimittäin karvaisen ja nelijalkaisen, ihanaa!!!
Marraskuussa nukkui pois oma, rakas hauva-vaarimme Rassi ja häntä ikävöimään jäi laumakaveri ja lapsenlapsi Reksi. Itse olemme toipuneet juuri ja juuri surusta ja nyt on aika kokea taas vauva-iloa kun perheeseemme liittyy pikku-kaveri. Nimiä urospennulle olemme kovasti miettineet ja Ransu on aika vahva suosikki ja poikienkin mieleen. Matot on rullattu ja pahviportti portaikkoon teipattu, HUH! Tuleva sotku-show ei ole homman paras puoli, yritän olla miettimättä sitä...mutta kyllä se ilo on vaiva arvoista. Olemme koko perhe kovin eläinrakkaita ja on ihana katsoa kuinka teineiksi kasvaneet poikamme leikkivät ja antavat hellyydenosoituksia vähän väliä koirille. Kun muuten on se ikä, ettei tunteita juuri pidä liikaa näyttää. Laitan sitten kuvia uudesta tulokkaasta! Nyt nukkumaan ja innolla aamuun!

Our family is going to have a new member, puppy! Our older dog passed away last november, and we miss him so much. This cute little dog in a picture is our junior, Reksi 3,5 years old who lost his grandfather and a leader as well. We feel that he needs a little friend! Today I said bye-bye to all the carpets and I´ll be ready to the mess that a puppy can do in a a house. Anyway, it is worth to all the joy and happy moments having dogs. All our dogs are autralianterriers, I love all the animals! (maybe not snakes or spiders)...

Terkkusin, PIA

7 kommenttia:

Linda kirjoitti...

Turvallista ajomatkaa ja onnea uuden perheenjäsenen saapumisen johdosta :) Onpas ihanaa kun saatte pikkuisen karvaturrin kaveriksi toiselle! Ransu on hieno nimi ;)

Titti kirjoitti...

Suloinen koiruli!♥
Toivottavasti matka meni hyvin ja turvalliseti, -tuo pyry on aika hurja!
Onnea uudesta perheenjäsenestä, -kuvia odotellessa... ;)

Marru kirjoitti...

Onnea uudelle perheenjäsenelle ja ihanan helliä hetkiä sinne ♥

Anonyymi kirjoitti...

Voi, onnea uudelle karvaturrille :))
Huomasin muuten just, etten ole edes "lukija" vaikka teillä ramppaankin jatkuvasti....joten menenpä korjaamaan tilanteen!!
Mukavaa sunnuntaita pienen tulokkaan kanssa!

Oletko muuten tietoinen, että sullakin on blogissasi tuo NYT maailman IKÄVIN sanavahvistus!?

Irmastiina kirjoitti...

oi, ihanaa.
Onnea uudelle perheenjäsenelle.♥

Meilläkin on aina ollut lemmikki, on ollut kissoja ja koiria...tällä hetkellä Niilo hauva-vauva...☺

Tanja kirjoitti...

Kiitos eilisen tapahtuman tiedottamisesta. Oli ihana päästä käymään Hannelen ja Pekan kauniissa kodissa. Mukaan Lohjalle lähti ihana pöytäkellö, joka löysi paikkansa pianon päältä.

Pia kirjoitti...

Hei Naiset!

Kiitos ihanista kommenteista! Selvisimme kotiin uuden ihanan pikkuhauvan kanssa. Tässä nyt ihmetellään ja leikitellään koirien kanssa. Huomenna yritän tähtäillä kameralla kuvien toivossa. Voi, tätä pikkutassujen tepsutusta...

Terkuin, PIA