www.bypias.com

www.bypias.com

12. helmikuuta 2012

Vintage and fashion-hand in hand!


Puodin tunnelma on välillä aika hulvaton...mielestäni asiakaspalvelutyössä on jotain maagista. Ikinä ei tiedä kuka ovesta tupsahtaa ja täyttää tilan uudella energialla. Tunnelmat vaihtelevat sisällä asioivien ihmisten mukaan.


Tällainen, iloinen kaksikko lähti taannoin tukanlaitosta shoppailemaan kauppakeskukseen. Hetken kuluttua soi puhelimeni ja ihanan nostalgisen kampauksen, värin ja leikkauksen päälle saanut äiskä hihkui minulle puhelimessa saaneensa parilta tuntemattomalta papparaiselta mahtavat kehut ulkonäöstään ja kauniista hiuksista. Mikä päivän aloitus! Meille kaikille....


Kauniista vaatteista ja asusteista tykkään, yes! Puodin valikoima lisääntyy pian Norjasta saapuvilla ihanilla puuterisävyisillä huiveilla!


Remontin jäljiltä olen nauttinut avaruudesta, mutta kyllähän kauniita tavaroita ympärillä pitää olla...


Päivänvalon lisääntyessä olen uskaltautunut hankkimaan kukkia ruukkuihin. Nämä tuoreet muhlenbeckit sopivat minikasvihuoneeseen, joka on muuten Ikeasta.


Hauska lajitelma, black and white!


Ystäväni Riikka tyhjensi hyllyjään ja toi minulle aitoa Vintage-kirppistavaraa myyntiin. Ja kivasti hänen bloginsa lukijat ovatkin käyneet penkomassa...


Itsekin sain haltuuni vihdoin muutaman herkkusen vitriinikaappiin ja mökille....


Hiuskoristeet ja juhlapannat ovat suosittuja ja kovasti mieleeni, ehkäpä siksi että omat hiukseni ovat lyhyet ja juhlaan on ihan mahdotonta keksiä mitään kampausta. Näin hurmaava lookki sopisi ihanasti Rouva J:lle. Tämä ihanuus on valmistettu aidoista strutsinsulista, hinta vain 35,-.


Näin syntyy pikkupuotini luova ja hulvaton meininki! Ihanaa, uutta, alkavaa viikkoa kaikille,-)

My shop is a mixture of hairstyle and vintage, with fashion, clothes and decor. I just love people and creative atmosphere. Everyday is so different, you`ll never know who comes in and fill the little shop with new energy. Couple of pictures of my dear customers after fixing the hair.What a joy!

Terkuin, PIA

4 kommenttia:

Myriam kirjoitti...

I resent the joy in your article!

Irmastiina kirjoitti...

Ihanat kuvat!

Mukavaa alkanutta viikkoa sinulle!

Heidi kirjoitti...

Aivan Ihana postaus!! Kylläpä tästä tuli hyvälle mielelle!:) Olen tulossa Lastenklinikalle tytön kanssa leikkaukseen torstaina ja pitääkin kokeilla, löytäisinkö putiikkiisi viikonloppuna:)

Pia kirjoitti...

Hei Naiset!

Myriam: Thank you for your lovely comments!
Irmastiina: Kiitos aktiivisesta kannustuksesta!
Heidi: Sinulle ja tytöllesi kannustavia ja lämpimiä ajatuksia loppuviikon koitokseenne! Lauantaina puotini on avoinna vain 9-10.30 sillä lähden Veikkolaan Hannelen ja Pekan koti-kirppis-antiikkimyyjäisiin. Kts. aiemmista postauksistani jutusta.
Terkuin, PIA