www.bypias.com

www.bypias.com

11. tammikuuta 2014

PINK BY PIA´S


IIIIiiik! Only for you ladies!
Toista kuukautta sitten hämärässä pellavatehtaan varastossa, näin vilahduksen kangasrullasta pinojen alta joka kiinnitti katseeni, se oli maaginen rulla joka erottui kavereistaan saaden hymyn huulilleni!
Pienen kohtaamisen jälkeen unohdin sen kaikkien muiden tärkeiden valintojen vuoksi, mutta sen koommin se jäi kovasti vaivaamaan mieltäni. Kun sitten eräänä yönä valvoin hereillä, tuo pinkki rulla pyörien mielessäni, tajusin että aamulla on ryhdyttävä toimeen! Niinpä pinkki-pellavatilaus syntyi ja mikä päätöstäni vahvistava ylläri tulikaan pari viikkoa tuosta, kun meille saapui Italiasta ennakkoon silkkihuivien kevätuutuudet-Italian trendivärit kevät 2014! Ja laatikollinen tuota samaa pinkkiä pallo-ja tähtihuivia, YES! Mikä sattuma...
Olen hillityjen luonnonvärien ja klassisten perusvärien kannattaja, kuten olette varmaan huomanneet.
Minua ei juuri kiinnosta muotimessujen tai medioiden julistukset eri sesonkien muotiväreistä. Suunnittelen vaatteiden värejä ihan omien tuntemusteni mukaan ja tuntien suomalaisen naisen makumieltymykset. Ehkä nyt pitkään jatkuneen/jatkuvan kaamoksen ansiosta tämä pinkki tuntuu erityisen hyvältä, vaikkakin tiedän sillä olevan laajan fanikunnan aina.
Kirkkaiden värien kanssa kun leikkii, tärkeintä on saavuttaa juuri oikea sävy/tummuus! Entisenä kampaajana olen näissä sävyasioissa täysin pedantti, pikkutarkka (sairaalloisen, mieheni mielestä,-).
Muut hädintuskin erottavat sävyjen vivahteita, mutta minä-tyttö en kompromissaa vaan olen ennemmin ilman jos ei saavutettu tavoite täyty.
Ompelimon naiset ovat myös ihan hullaantuneita pinkkiin, ihana kun pinkkejä rullia ja kankaita kaikkialla. Tosi piristävää! Valmistuneet vaatteet näyttävät ihan erilaisilta, kun väri vaihtuu. Sama vaate, eriväreissä ihan eri tyylinenkin!
Maanantaina lähdemme viikoksi Tukholmaan Formexiin, Skandinavian suurin sisäänostajille/kauppiaille tarkoitetuille messuille. Sitten heti palattuamme myyntiin ilmestyy nuo pinkit pellava-ihanuudet teille kuluttajille! Siihen asti malttakaa...

Pinkkiterkuin, PIA
Ei kommentteja: