www.bypias.com

www.bypias.com

4. tammikuuta 2014

WEEKEND FEELINGS BY PIA´S LINEN


Voiko tunnelmat enää paremmaksi muuttua??
Mikä on ihanampaa kuin kauniisti katettu pöytä, hyvä ruoka, juoma, musiikki ja hyvä seura.
Itse kuulun niihin, jotka rakastavat istuutua vieraana pöytään ja nauttia muiden osaamisesta. Kokkaaminen ja kattaminen ei minulta luonnistu kovin taitavasti, joten tykkään ehdottomasti vieraan roolista. Ihailen monia ystäviä, jotka taitavat lajin. Seuraan blogeista ja telkkarista ruokajuttuja, mutta taidankin nauttia niiden luomasta estetiikasta ja tunnelmista eniten.
Blogisti ja kuvaaja Frida on selvästikin kattausihminen, näin hienoja kuvia tuli kun luovutin hänelle kodin pellavamallistomme! Innolla odotamme kuvia vielä pellavaisista vuodevaatteista ja kylpytekstiileistä...Hänen blogiinsa pääset tästä
Nämä pellavatekstiilit ei olekaan ihan tavallista pellavaa, niihin on tehty pitkän tuotekehittelyn tuloksena antiikkikäsittelyt, jolloin pellavan rouhea lookki jää näkyviin. Mutta pinta on pehmentynyt silkkiseksi vailla mitään karkeutta. Tavoitteena oli saavuttaa mummolan wanhan ajan pellavan tuntu, ikäänkuin kymmenissä pesuissa ja mankeloinneissa pehmentynyt pellava jonka imukyky esim. pyyhkeissä on ihan omaa luokkaansa.
Olemme saaneet yksinoikeuden koko Euroopassa tällaiseen uuden ajan pellavasarjan tuottamiseen!
Pellavatuotteiden hoito-ohjeita kysellään paljon; ja nämä kodintekstiilit suosittelen pesemään normaalisti 40 asteessa koneessa, kevyt linkousohjelma. Ja kuivatus heti pesun jälkeen mahdollisimman suorana, jolloin silitystä ei tarvita. BY PIA´S pellaviin ei tule vahvoja ryppyjä tai uurteita korkealuokkaisten käsittelyidensä ansiosta kuten moniin muihin markkinoilla oleviin pellavatuotteisiin.
Jos toki unohdat koneeseen märkänä tunneiksi pesun jälkeen, niin silloin tarvitaan silitysrautaa!
Minulla on vaativa ja kalliskin maku valitsemieni pellavalaatujen suhteen, kuten pellavatehtailijallamme on tapana minulle huomauttaa. Mutta uskon, että te muutkin tunnistatte eron ja hyvän huonommasta. Siksi haluankin tarjota parasta mitä onnistun hankkimaan. Tekstiilien helppohoitoisuus on tärkeä juttu, itse en ehdi(jaksa) silittää mitään. Ja ilokseni voin kertoa, että Joulun jälkeen pesty iso pellavapöytäliinamme kuivui yön aikana oven yli taiteltuna/suoristettuna ja on taas sileä/käyttövalmis pöytään...Viikonlopputerkuin, PIA

1 kommentti:

Tiina kirjoitti...

Vaihteelsi täällä "kuolaamassa" näitä ihania kuvia. :)