www.bypias.com

www.bypias.com

13. toukokuuta 2014

BY PIA´S SHOP IN TURKUAvajaiset lähestyvät ja sisustustiimimme on urakoinut aamusta iltaan uutta myymäläämme Turkuun.Sympaattinen wanha navetta Ikean lähellä on vienyt sydämemme, sillä sisäosan interiööri on kaikkea mitä halusimme! Korkea loft-tyylinen avoin tila, jossa kulunutta betonilattiaa, tiiliä sekä jyhkeät hirsiparrut. Myymälä sijaitsee reilun kilometrin päässä Ikean liikenneympyrästä, Kuninkojankaarta kun lähdet ajamaan pääset omalle rauhaisalle parkkialueelle myymälän pihaan. Naapurinamme ihana sisustusliike Serafiini, josta löydät osan myös kuvissamme näkyvistä esineistä.
Sisustussuunnittelustamme vastasi Maarit Kousa. Myymälöidemme tyyli on harmonisen skandinaavinen, ripauksella mustaa luomaan kontrastia. Turun myymälä tulee olemaan myös verkkokaupan tilausten noutopiste. Aivan kuten Espoon myymälässämmekin, olet voinut tilata etukäteen verkkokaupasta ja valitsemalla NOUTO Espoo saat ilmoituksen vaatteiden saapumisesta ja laskun kotiisi maksuajalla mm. noudon yhteydessä.

Tästä se lähti! Tyhjä tila josta rakentaa...
Myymästämme löytyy koko malliston lisäksi myös muita pohjoismaisia merkkejä, kuten konseptiimme kuuluu! Myymälän rekvisiittaa on hankittu Nordalilta, Cafe Latte Spiritistä, puiset logokirjaimet Vaniljakoti, Ikea ja muhkea sulista tehty pallovalaisin Country White.


Avajaisia vietämme ihanassa seurassa, nostamme maljan Turun BY PIA´S Myymälän kunniaksi!
Luvassa on mm. lahjakortin arvonta avajaispäivän aikana kävijöille sekä muita kivoja yllätyksiä.
Paikalla myös minä, suunnittelija Pia Erlund.

TERVETULOA! PIA

4 kommenttia:

Donna kirjoitti...

Huoh.............niin kaunista ja tyylikästä. Kauniit värit sisustuksessa ja ihanat kalusteet/lamput
Maarit on taitava :)

Maarit kirjoitti...

Kiitos Donna. Eikun Pian kanssa kuvaussessioon Turkuun. Puoti täynnä ihanuuksia ja vieressä kauniin Katjan pitämä sisustusliike Serafini.

Anu T - Arjen timantteja kirjoitti...

Tämä on ollut ihan huippu-uutinen! Tervetuloa Turkuun! Aivan ihanan myymälän olette rakentaneet. Täytyy tulla heti ensi viikolla hypistelemään ja sovittelemaan kaikkia ihanuuksia. Tällä viikolla ei vielä millään ehdi...

BY PIA`S kirjoitti...

Hei Anu! Kiitos kovasti ja tervetuloa kylään...T. PIA