www.bypias.com

www.bypias.com

9. toukokuuta 2014

SHOOOW MUCH GOING ON...BY PIA´S on "rantautunut" wanhaan Raumaan. Suureksi iloksemme löydät nyt Boutique Cameosta ja Sisustustalo Kodinonnesta pellavatuotteitamme. Nämä mainetta niittäneet ja pitkältäkin vakioasiakkaansa löytäneet putiikit ovat kyllä omaa luokkaansa. Mahtava valikoima sekä huippuasiakaspalvelu tekee käynnistä kyllä elämyksen...Cameota luotsaava Sirke ja Sisustustalon Johanna olivat yhdessä järjestäneet kevät-tempauksen ja kutsuttuna oli kanta-asiakkaita seuraamaan Muotinäytöstämme. Naisia oli ilmoittautunut niin mukavasti, että näytöksiä oli kaksi jotta kaikki mahtuivat. Kiitos kuuluu teille ihanille kutsuvieraille, olipas mahtava ilta ja tunnelma!Näytöksen Catwalk kiemurteli Kodinonnen sisustusihanuuksien keskellä, nähtävää joka aisteille riitti!
Mallit kauniissa pellava-asuissaan toivat kesäfiiliksen ja kuohuviinien, sisustusshoppailun jälkeen siirryttiin Vaateliike Cameoon, josta löytyi saapuneet BY PIA´S kesäuutuudet. Mallien kengät, laukut ja huivit ovat kaikki Cameosta. Kodinonnesta löytyy ihana kattaus antiikkikäsiteltyjä pellavatekstiileitämme jotka ovat markkinoilla ihan omaa luokkaansa...Vohvelipyyhkeet, kattaustekstiilit ja pellavaessut ovat kaikille sopivia tuliaisia esim. kesän mökkireissuihin...Kiitos kovasti myös malli-kaunottarille! Vaatteet tuntuivat kuulemma mukavilta päällä ja se näkyi myös fiiliksissä...

Kodinonnen Johanna (vas.), Cameon Sirke ja BY PIA´S myynnistä vastaava Merja (oik.). Hymy oli herkässä, sillä tapahtuma oli niin ihana ja leppoisa tunnelma sekä tietysti roppakaupalla naisenergiaa!

Terkuin, PIA

4 kommenttia:

Pieni Lintu kirjoitti...

Voi, varppina ihanaa! Mä edelleen odotan tänne Vaasaankin tällästä hei.. ;)

BY PIA`S kirjoitti...

Heippa!

OH, kiitos vaan mut hiljaa hyvä tulee. Vaasassa meillä on jälleenmyyjänä Innelinne...T. PIA

Nina kirjoitti...

Ihania kuvia :)

Onko tuossa viiden naisen ryhmäkuvassa oleva Butterfly mekko, jossa on taskut, hanko pikkuraita -kangasta? Näyttää meinaan tosi ihanalta :)

BY PIA`S kirjoitti...

Hei Nina! Juu on se, näyttää kauempaa vaaleansinertävän harmaalle, mutta läheltä näkee että on pikkuraitaa (meleerattu).
T. PIA