www.bypias.com

www.bypias.com

22. marraskuuta 2014

BY PIA´S BIRTHDAY, 2 YEARS!

On aika juhlistaa 2-vuotiasta! Ja elämääni ei juuri muuta ole kahteen vuoteen mahtunutkaan kuin tuo 2-vuotias babe ja perheeni...suurkiitos kaikille ihan alusta mukana olleille: RIIKKA, MERJA, MAARIT, ANNE! Kiitos kaikesta tuesta, työstä, stailaamisesta, roudaamisesta...ja anteeksi perheelleni ja sukulaisille, ystäville jotka ovat kärsivällisesti asettuneet taka-alalle tukemaan ja vilipittömästi kannustamaan kunnianhimoista ja luovuuden piiskaamaa matkaani!
Jätettyäni rakkaan kampaajan ammattini, koen olevani edelleen asiakaspalveluammatissa. Nyt vain asiakasjoukko on huomattavasti laajentunut ja bisneskin vaatinut paljon uuden oppimista. Mutta luovuuden palolla mennään, kohti tuntematonta huippua,-))

Palasin kuvakirjastossa pari vuotta taaksepäin...nämä alkuajan vaatekuvat tehtiin hilpeän leikkimielisyyden ja kömpelön tekniikan vallitessa. Vaatteiden tuotantokin oli yhden eläkeläisrouvan varassa, onneksi todella taitavan kädentaitajan, kiitos Rouva B! Iloitsin itse jokaisen vaatteen syntyessä niiden hienoudesta, omaan käyttööni ne riemastuneena otin ja viidakkorummun soidessa tilauksia asiakkailta tuli kokoajan lisää...Kampaamossani asiakkaat nykivät tunikoideni helmoja ja vaativat itselleen samanlaisia! Olin hämilläni suosiosta...päätös ryhtyä tosissaan leikkiin tapahtui kun tapasin Tarjan, yritys-mentorin!


Synttäreitä juhlistamme näyttävästi ensi viikonloppuna myymälöissämme LA ja SU 29.11.-30.11. klo 10-14. Silloin kaikissa myymälöissä on huikeita tarjouksia koko mallistosta sekä erikoiseriä pellavavaatteista ja uutuus-neuleita! Löydät myymälöiden yhteystiedot verkkokaupasta sekä tapahtuman tiedot täältä Kaikki lämpimästi tervetuloa!

Ihanaa viikonloppua! Terkuin, PIA

9 kommenttia:

Tinis vita hem kirjoitti...

Onnittelut 2-vuotiaalle yrityksellesi! Olet tehnyt huikeaa työtä ja tarjonnut upean, kauniin ja kestävän vaihtoehdon massatuotetuille vaatteille. Onnea ja menestystä myös jatkossa!

Outi Krimou/Outi's life kirjoitti...

Onnea ihanalle 2-vuotiaalle yrityksellesi. Olet luonut niin paljon kaunista tässä ajassa. Toivottavasti luovuus tulee jatkumaan vielä monen monta vuotta.

Sanna/ Vanilija kirjoitti...

Onnittelut Pia hienosta 2-vuotisesta taipaleestasi ja monen monta upeaa vuotta vielä edessä :)

BY PIA`S kirjoitti...

Kiitos Naiset kovasti! Kommenttinne lämmittää mieltä...kyllä tässä jatketaan, aina vaan TÄYSILLÄ! T. PIA

kotimeidän kirjoitti...

Ihailtavaa sydämesi äänen seuraamista ja rohkeaa heittäytymistä! Sydämelliset onnittelut Sinulle ja koko tiimille! Tuija

Teija Hakula kirjoitti...

Lämpimät 2-vuotisonnittelut Pia! Olet tehnyt mahdottomasta mahdollisen, luonut huippubrändin lyhyessä ajassa, uskomaton suoritus!
Onnea ja menestystä myös tuleviin haasteisiin <3

Merja K kirjoitti...

On ollut hauskaa, haastavaa, iloista, opettavaista, naurua, kyyneleitä, joka päivä jotakin erilaista! Olet persoona, joka on uutteralla työllä, ehtymättömällä innolla ja energialla saanut aikaiseksi huikean jutun! Onnea & halauksia, tästä ilolla eteenpäin <3

Anita kirjoitti...

Onnittelu haleja Pia <3 Huippu hieno tarina, kuinka pienestä kasvaa jotain suurta! Onnea :))

Nuppu Home kirjoitti...

Onnitteluhaleja sylin täydeltä. Hymy levisi kasvoille näitä valitsemiasi valokuvia katsellessa :-) Olet upea ja rohkea Nainen!