www.bypias.com

www.bypias.com

7. marraskuuta 2014

I LOVE MY WORK

I LOVE MY WORK-to take me into places like this! Amazing studio in a roof apartment of Amsterdam...Beautiful muse is Johanna, a popular blogger who lives in Norway. Famous photographer and stylist Paulina Arcklin and interior designer Maarit assisting photoshootings. This is my life, I am a designer Pia Erlund and my brand is BY PIA`S design. Welcome following us, in english I write mostly in  Facebook

Terkkuja Amsterdamista! Huikea reissu takana, ehdottomasti muotisuunnittelijan työn huippuhetkiä...Valkoinen studio-loft ylimmässä kerroksessa, jonka huikeista ikkunoista tulvi taivaallinen valo sisään. Ympärillä luovaa kuvausporukkaa, hyvää musaa, rentoja hollantilaisia ja oma lempiporukka. Muusana kuvissa ihana Johanna=Kalastajanvaimo-bloggaaja, kuvaajana ja stailistina huikea Paulina Arcklin. Minä ja stailistimme Marit Kousa. YES! (Linkit löydät ylimmästä enkunkielisestä tekstistä)

Menetin sydämeni Amsterdamille tällä kertaa, sen rennon luovalle flow:lle! Huikeiden kuvien takana saimme jumpata aimo annoksen, kantaa naisvoimin sohvia ja raahata kamppeita kapeissa portaikoissa ylimpiin kerroksiin, huoh! Hissejä ei taloissa ole, joten loftimme sisustus ja huonekalut siirrettiin kadulta vinssillä ikkunasta sisään.

Kuvasimme kevät/kesä 2015 inspiraatioita, mukana tuttuja ja uusia ihanuuksia. Luvassa on bohoa leikkisyyttä yhdistettynä skandinaaviseen tyyliin...viime hetken rekvisiittoja hankimme kierroksella Haarlemin Vintage ja Second hand-liikkeistä.
Kuvissa näkyvät asut ovat osittain tulevaa kevään mallistoa, mutta esim. alla oleva musta pellavamekko sopii vaikka pikkujoulu-asuksi mustien sukkisten, saappaiden tai korkkarien kera. Löytyy jo verkkokaupastamme täältä

Amsterdamissa skandinaaviset brändit on kovin IN, samoin luonnonmateriaalit ja eettinen tuotanto...tämä sopiikin hyvin sporttisille ja luonnonläheisille, pyöräileville hollantilaisille. Vaatteistamme oltiin hyvin kiinnostuneita putiikeissa.

Viikonlopputerkuin, PIA


15 kommenttia:

Outi Krimou/Outi's life kirjoitti...

Ihanat kuvauspuitteet ja onnellisen näköinen designeri myös ♥
Hyvää viikonloppua

BY PIA`S kirjoitti...

Heips!
Kiitos, kiitos kommentistasi. Mahtavia otoksia luvassa...
T. PIA

Sanna U kirjoitti...

Upeaa, upeaa...upeaa!

Elämän Helmiä kirjoitti...

Auts miten ihania kuvia!
Kunhan tämä painon pudotus on edennyt , niin housut on varmaan pakko tilata ja ihana tuo eka valkoinen "tunika" Johannan päällä, hui!
-päivi-

Elsa kirjoitti...

Vau!

Paulina onkin todella taitava, tuskin maltan odottaa mitä saitte aikaiseksi.

Maarit kirjoitti...

Upea Johanna ja todella taitava ja luova Paulina tekivät taidetta by Pias vaatteilla. Amsterdam on ihana paikka, sinne on päästävä pian uudestaan.

BY PIA`S kirjoitti...

Heips Daamit!
Kiitos kommenteistanne ja kannustuksesta...kyllä meillä on "pakka" nyt niin hallussa. Tulossa on hersyvän raikasta, hauskaa, aikuiseen naiseen purevaa lookkia. Stay tuned and keep warm!

Marsa - Sininen Kuisti kirjoitti...

Ihania kuvia & vaatteita! Upeaa, että vaatteistasi ollaan innostuneita Suomen ulkopuolellakin, mitä en tosin lainkaan ihmettele, ovat niin kauniita. On suuri rikkaus elämässä, jos saa tehdä mukavaa työtä. Itsekin pidän työstäni ja se on tärkeää!

BY PIA`S kirjoitti...

Kiitos Marsa! Jalat vahvasti maassa kurkottelemme pilviin...on jännä nähdä mihin kaikki johtaa. Luova työ on kyllä aika antoisaa!
Tsemppiä sullekin...T. PIA

Nuppu Home kirjoitti...

Wow miten upeita kuvia, miten upea interiööri ja ennenkaikkea miten upeita uusia By Pia's vaatteita ja muita tekstiilejä. Näistä otoksista huokuu tyytyväisyys kuvauksien ja koko matkan onnistumisesta. Tuskin maltan odottaa, kun kuulen ja näen lisää ;-)

BY PIA`S kirjoitti...

Jep, jep! Kiitos Riitta, kyllä oli seikkailun väärti...pian kuulet lisää!

Aino kirjoitti...

Moi Pia! Terveiset Singaporesta! Sun vaaleanharmaa pellavamekko keräsi viime viikolla kehuja täällä asti! Kovasti tykkään noista uusista vähän yksinkertaisemmista vaatteista, pitää varmaan tulla shoppailemaan keväällä!

BY PIA`S kirjoitti...

Heips Aino!
Upeeta kuulla, kyllä siellä varma huomataan tämä sikäläisestä varmasti poikkeava erilainen skandi-tyylimme. On tulossa kivaa ja jokamakuun sopivaa, simppeliä linjaa ja kivoilla leikkauksilla & jujulla edustettua linjaa sekä myös naisellisen romanttista. Kaikenlaisille naisille siis...Tervetuloa milloin vaan tännepäin taas pääset! Terkkuja harmaan sateisesta Espoosta...T. PIA

En estado de Rachel kirjoitti...

I too love your work !!! hahaha


Saludos!

kotimeidän kirjoitti...

Huikean ihana tunnelma kuvissa!