www.bypias.com

www.bypias.com

25. joulukuuta 2014

THE BEST MOMENTS...


Mikä vuosi 2014! Täytyy sanoa, että jo teini-iässä työmaanikoksi kavereiden luonnehtima meikäläinen, on ylittänyt jo kaikki sallitut työntekemisen rajat kuluneen vuoden aikana. Mutta parasta on se, että en ole puurtanut yksin. Vaan BY PIA´S brändiämme on kirinnyt eteenpäin ihan mahtava joukko huippuammattilaisia!Olemme näyttäneet skeptikoille, kuinka suomalainen muoti/design pärjää kilpailussa kotimaassamme ruotsalaisille ja tanskalaisille brändeille! Emme ole joutuneet tinkimään arvoista/periaatteista ja olemme uskoneet täysillä siihen mitä olemme tekemässä...Rakennamme palapalalta BY PIA´S brändiä yhdeksi tunnetuimmista suomalaisista muoti-ja lifestyle yritykseksi, jolla on vankka asema ja ennenkaikkea omaperäinen, tunnistettava tyyli!
Koska toimimme yhdellä maailman kilpaillummalla alalla, loistavat ideat, design ja laatu ovat tavaramerkkimme. Olemme onnistuneet siinä jopa niin hyvin, että olemme saaneet hyväksynnät läpi ja virallisesti suojattua mallejamme!

Vuoteen on kuulunut kaikenlaista: tähtihetkiä, oivalluksia, kömmähdyksiä, oppia kantapään kautta, naurua, luovaa hulluutta, lakipykäliä, roudaamista, nöyryyttä, iloa, mahtavia kohtaamisia ja väsymiseltä & pettymiseltä ja itkuiltakaan ei olla vältytty! Mutta sellaistahan se elämä on...

Meinasin ryhtyä hiukan kertaamaan menneitä tapahtumia, mutta oikeastaan se tuntuu niin edellisessä kuvailtuna "mössönä", että on parempi jättää se taakseen, sillä edessä tulevana vuonna on niin paljon urakkaa ja suunnitelmia, jotta parempi fokusoitua täysin tulevaisuuteen. Onneksi valtavat määrät kuvia, ovat taltioineet muistot joihin palata!

Anyway, jatkamme samaan tahtiin! Ja suunnitelmat lupaavat heti keväälle huikeita juttuja teille ja meille...
Ideoita on haettu ja jalostettu maailmalta, sieltä missä Eurooppalainen huippumuoti syntyy, pohjoiseen tultua se jalostuu Skandinavian Styleksi, josta voimme olla ylpeitä! BY PIA´S mixaa keväällä ja kesällä lookiinsa etnistä bohoa, tulette tykkäämään!
BY PIA´S Kevät/kesä 2015 on kuvattu Amsterdamissa, huippuvalokuvaajan ja stylistin Paulina Arcklinin käsialaa. Muusana huikea Johanna, Kalastajan-vaimo blogisti! Katalogit tulossa pian, can`t wait...
Lämpimin terkuin, PIA

3 kommenttia:

Outi Krimou/Outi's life kirjoitti...

Onnellisen onnistujan kuvia. Hienoa ★★★

BY PIA`S kirjoitti...

Kiitos Outi!Ja oikein ihanaa loppuvuotta,-)

kotimeidän kirjoitti...

👏 Upeaa uurastusta! Harmonista tulevaa kautta! 💕 tuikku