www.bypias.com

www.bypias.com

20. joulukuuta 2014

X-MAS SPIRIT

Viimeiset päivät ennen Joulua...ja ainakaan täällä Espoossa ei sää suo Jouluisaa tunnelmaa, ainakaan vielä!
Täpötäydet kauppakeskusten parkkihallit, kauppojen joulukoristelut ja tingeltangelit. Lasten jännittynyttä odotusta! Itselläni pojat jo isoja, Jouluvalmistelut minimissään sillä lahjat eivät enää näyttele niin isoa roolia. Mutta jokainen meistä haluaisi antaa lähimmäisille juuri SEN merkityksellisen ja onnistuneen lahjan...mikä se onkaan, tarpeeseen tuleva, ilahduttava ja yllätys?
Ei aina niin helppoa ja monille suorastaan stressin paikka...BY PIA´S Joulu on sujunut mukavan harmonian vallitessa, tykkäämme säilyttää tuon tunnelman eikä turhaa "tälläytymistä" tarvita, se sopii tyyliimme. Myymälöiden kodikkuus syntyy vanhoista, ihanista interiööreistä sekä rauhallisesta värimaailmasta. Kynttilöiden lepattava liekki ja ikkunoista tulviva valo vastaanottaa sisääntulijan. Lahjatuotteiden suosikkeja ovat olleet pehmeät cashmere-huivit, ponchot ja pipot. Miehille löytyy niistä kaulaliina ja pipo...Lahjakortti, silkkihuivit, neuleet ja tossut, kodin pellavat ovat myös päätyneet lahjoiksi.Kodinhengettäret satsaavat myös omaan lookkiin Joulua juhliessa ja rennon naisellinen, kodikas tyyli syntyy asuistamme luontevasti!Jouluostoksille suuntaan itse taas pikkuliikkeisiin, löytääkseni hiukan persoonallisempia lahjoja ja koska haluan tukea suomalaista yrittäjyyttä. Kotimaisuus, laatu, hyvät ideat ratkaisevat ostopäätökseni. Tosin teinipojille joudun pakollisen elektroniikka-kauppakierroksen suorittamaan. Mutta muuten välttelen ruuhkautuneita suurmyymälöitä, joissa tavara-ähky vyöryy yli...
Käynti viikonloppuna Porvoossa, tietysti omassa myymälässämme ja ehdottomasti myös wanhan ajan leluliike Riimikossa! Pikkuiset kummilapset saavat sieltä jotain, Riimikko on ihan omaa luokkaansa ja varsinainen satumaa myös aikuiselle...Myymälämme ovat auki halki viikonlopun, ma ja tiistaina sitten suljemme klo 16.00 ja vetäydymme Joulun viettoon!
Ihanaa Joulua! Terkuin, PIA

Ei kommentteja: