www.bypias.com

www.bypias.com

3. huhtikuuta 2015

BY PIA´S CLASSICAL, BOHO MEN

BY PIA´S Miesten pellavamallisto on valmis! Ajatus, kaavoitus ja inspirointi kesti melkein kaksi vuotta, mutta hyvä tuli ja voin olla ylpeä lopputuloksesta. Hajuakaan ei ole kuinka miehille myydään vaatteita, hah! Mutta luotankin meihin siskoihin miesväkemme stailaajina...Toistaiseksi kaikki miehet, jotka ovat päässeet prototyyppejä sovittamaan ovat olleet vaikuttuneita ja innostuneita designista ja ennekaikkea kankaiden hyvästä tunnusta iholla! Oikeastaan, miesten mallisto syntyikin lukuisien myymälöissämme naistensa kanssa vierailleiden miesten toivomuksesta. Ja osittain siksikin, että olen toiminut jo vuosia oman perheeni miesväen vaatteiden shoppaajana ja tehnyt havaintojani markkinoilla vallitsevista samanlaisista tuotteista joiden valmistuslaatu eikä kankaat ole tehneet vaativaan makuuni vaikutusta, riippumatta hinnoista tai brändeistä.
Laadukkaat ja arvokkaammat, valitsemani pellavakankaat puuttuvat miestenkin mielestä kauppojen valikoimista!

From the movie Out of Africa


Ihailemani miesten pukeutumistyyli esittäytyy Amsterdamin ja Köpiksen kaduilla! Milanossa löytyy tyyliä myös, mutta se on jo liian koreaa suomalaisen miehen tyyliksi.
Suomalainen mies on maanläheinen, miehekäs työmies joka ei vaatteilla koreile. Etusijalle nousee mukavuus, käytännöllisyys ja helppohoitoisuus. Onneksi oma lempparimakuni mukailee tätä samaa linjaa! Klassisuus, höystettynä boheemilla trendikkyydellä sopii BY PIA´S miesten tyyliin. Amsterdamin kaduilla fillaroivien miesten tyyli on boho: farkut tai kangashousut, hihat käsivarsiin käärityt paitikset ja pellavatyyliset pikkutakit, kaulahuivi ja pehmeää nahkaa attashea-laukku yliolan tai kanvaasikassi. Liivejäkin näkyy paljon. I love it! Ei väliä, onko bisnesmies, sporttinen tai duunari...

Lempielokuvani Minun Afrikkani, edustaa myös tyyliä josta tykkään. Maanläheisen boheemia, pellavalookkia eikö vain?
Pellava sopii täydellisesti myös farkun kanssa ja siksi se sopii meille suomalaisille, olemmehan farkkukansaa...

From the movie Out of Africa
Olen poiminut hiukan kuvia Pinterestistä, ja näin cooleja lookkeja voi rakentaa BY PIA´S MEN mallistosta. Tulette näkemään huikean brändiyhteistyömme erään tämän hetken kuumimman miesartistin kanssa joka diggaa tyyliämme, tuotantotapaamme ja arvojamme heittäytyen leikkiin mukaamme miesten muodin saralla!

Inspiration picture from Pinterst

Miesten mallisto tuotetaan samalla tavoin "luomuna" naapurimaassamme kuten naistenmallisto. Ei työvoimaa halpatyön riskimaissa, eikä pitkiä ilmastoa saastuttavia kuljetusmatkoja toiselta puolelta maapalloa. Vaan avainasemassa ovat ammattiylpeät ompelijattaremme ja design minun, Pia Erlundin käsialaa. Pellava Pohjois-Euroopan viljapelloilta! Mallisto ilmestyy verkkokauppaan lähipäivinä kera mittaohjeiden ja paidat löytyvät jo myymälöistämme!
Pääsiäisterkuin, PIA

4 kommenttia:

Pieni Lintu kirjoitti...

Kivoja nuo inspiraatiokuvatkin!

BY PIA`S kirjoitti...

Kiitos ja Ihanaa Pääsiäistä!

Outi Krimou/Outi's life kirjoitti...

Aivan ihania vaatteita, hyvännäköisiä ja rentoja.
Oikein mukavaa pääsiäistä!

Nonna kirjoitti...

Hieno mallisto ja hieno tarina sen takana! Onpa hienoa päästä seuraamaan tämän malliston tuloa Suomen markkinoille!