www.bypias.com

www.bypias.com

30. huhtikuuta 2015

HANKO-ESPOO-BARCELONA

Siitä onkin jo pieni tovi aikaa, viime postauksesta meinaan ja visiitistä Espanjan auringon alle! Hangon POP-UP Storeen piti hakea fiilistä Barcelonan biitsiltä asti, heh...ja vaikka lähtemättömän vaikutuksen minuun tekikin tuo jumalainen kaupunki, ei se kevääseen herännyt Hankokaan kylmäksi jätä! Olemme tosi happy, nimittäin aiomme pistää pystyy Hangon upeimman putiikin ja odotamme innolla pääsevämme nauttimaan ihanan Hangon kiireettömien lomailijoiden kohtaamisista!
Miniloma armaani kanssa oli ansaittu kovan työnteon keskellä. Ohjelmassa oli rentoa hengailua ja pääsipä miehenikin ulkoiluttamaan uudet pellavavaatteensa, joista olimme niin tyytyväisiä ja ylpeitä kävellessämme siellä miljoonien ihmisten kaduilla uniikeissa pellava-designvaatteissamme!

Ohjelmistoon kuului myös laukun-käyttökoulutus armaalleni, hih! Sillä rakastan miehillä tällaisia boho-tyylisiä cross-over nahkalaukkuja...Harjoittelu sujui suht ongelmitta, vaikkakin piintynyt tapa tunkea kaikkia tavaroita taskuihin miehillä onkin!


Espoon myymälässä on taas myllätty järjestyksiä uusiksi, kun valmistaudumme kunnolla kesäksi saapuneiden ihanuuksien vastaanottamiseen,
Muistattehan kaikki meidän tulevan VAPPU-viikonlopun kekkerit! https://www.facebook.com/events/1621222868112691/
Toivottavasti pääsette paikan päälle juhlimaan kanssamme!Sangria on lempijuomani, yhdistettynä aurinkoon tietty! Mikä vapauden tunne onkaan talven jälkeen kuoriutua vähiin vaatteisiin ja tuntea auringon lämmön olkapäillä. Cashmere-shaali toimi iltalämmikkeenä, kuten aina reissuissani...


Kauneutta kaikkialla, ah!

Terkuin, PIA

3 kommenttia:

Outi Krimou/Outi's life kirjoitti...

Voi mikä kesän kaipuu iski ♡
Mukavaa vappua!

BY PIA`S kirjoitti...

Samoin sulle Outi!Tulihan se aurinkokin esiin luvaten lämpöä...T. PIA

Marja kirjoitti...

Näyttää niin rentouttavalta :)