www.bypias.com

www.bypias.com

16. toukokuuta 2015

RAW MATERIAL
Huikee reissu Amsterdamissa takana! Kuvaus-lokaationa yksi kaupungin cooleimmista sisustusliikkeistä RAW MATERIAL. Kolmessa kerroksessa raffia, industrial-tyyliä. Tiiminä: Minä, Pete Parkkonen, stailistimme Maarit ja kuvataiteen/stailauksen Jumalatar Pauliina Arcklin.
Meitä odotti THE SEINÄ, eli Pauliinan löytämä täydellinen loft, rouhea tiiliseinä....

Miesten pellavamallistomme on otettu kiitettävästi vastaan, kiitos teille ihanille jotka ootte houkutelleet isäntiä ostoksille! Petekin on jo ehtinyt löytää vaatteista omat lempparinsa ja stailaukset yhdistelmien kanssa sujui näppärästi yhteistyössä. Pyydettiin Peteä tuomaan omat vaatteensa mukaan, mukavasti pestynä ja käytettynä. Ja sullottuna äijämäisen rentoon tyyliin matkakasssiin. Pellavan lookki senkuin paranee käytössä!  Ilmeet kuvissa vakavia, mutta naurettiin välillä ihan vedet silmissä Peten yrittäessä keskittyä poseerauksiin ja kuvaajan ohjeisiin! Tulossa on supermagee BY PIA´S MEN Lookbook, jolla pyrimme kansainvälisillekin markkinoille. Peten kanssa ollaan solmittu pitkäaikainen brändiyhteistyö, kaksi kovaa P:tä,-) heh! Täysillä luovaan työhönsä keskittyvää ja samoja arvoja tekemisessään jakavaa brändiä/artistia! Tulossa siis kansainvälisestikin huikeeta "settiä".

Reissuun mahtui myös kuvausten lisäksi bisnestä, sillä suuntaamme erityisesti Hollannin ja Saksan markkinoille! Amsterdamin sää oli helteinen ja kaduilla vallitsi suorastaan karnevaalimainen tunnelma, kaikkien nauttiessa auringosta ulkona! Kuulemma harvinaista herkkua täydellinen sää...Paulinan ottamat kuvat onkin sitten eriluokkaa kuin nämä mun räpsyt! Varsinainen talentti, on tuo daami..tuskin maltamme odottaa for the final material!


Joskus helman asettuminenkin on häiritsevää kuvaajan silmin!? Silloin korjaamaan rientää joku meistä assareista..
Damin tyyliin duunipäivän voi rennosti päättää parkkeeraamalla itsensä viinilasillisille kivaan kulmakuppilaan! Kaupungin luova flow, on ihan mieletön ja mukaansa tempaavaa!
Kaikenlaisia bailuporukoita ohikulkijoissa sai hymyn huulille. Ihana City!
Terkuin, PIA

4 kommenttia:

Outi Krimou/Outi's life kirjoitti...

Voi ihanuus tuota Pete Parkkosta, huoh!

Maarit kirjoitti...

Miss You Amsterdam ❤

Pieni Lintu kirjoitti...

Kivat kuvat ja voi mitä maisemia!

Kikka N kirjoitti...

Wau ja Onnittelut! Huikeen näköistä! Ja nuo miesten vaatteet ovat tosi cooleja!