www.bypias.com

www.bypias.com

20. marraskuuta 2015

NATURAL WOMAN BY PIAS


On ihanaa olla aikuinen nainen! Tiedostaa arvonsa, tyylinsä ja hyväksyä itsensä juuri sellaisena kuin on...BY PIAS on syntynyt oikeastaan näiden ajatusten pohjalta!
Trendikkyys ja huoliteltu lookki, luonnollisuuden säilyttäminen on meille suomalaisille ominainen kauneusihanne ja siksi valintani oli pellava, sekä muut luonnonmateriaalit!
Sisäinen kauneus ja eettisten arvojen vaaliminen, on tavoiteltavaa ja siksi minulle oli tärkeää että BY PIAS brändin vaatteet valmistetaan niin lähellä kuin mahdollista!

Vaatteidemme mallit/kaavat olen suunnitellut kaikkea muuta kuin oikeaoppisten standardien mukaan! Itsensä hyväksyminen tarkoittaa sitä, että vaikka kroppa ei unelmakunnossa olisikaan enää synnytysten, iän karttuessa. On se silti oma ja rakas osa sinua, jota on arvostettava. Siksi BY PIAS vaatteet sopivat niin loistavasti myös pyöreämmillekin naisille!Suomalaiselle naiselle käytännöllisyys on tärkeämpää kuin turhamaisuus! Mikä on hieno piirre, toki mielestäni meille naisille kuuluu perusoikeus hössöttää kauniiden vaatteiden, kosmetiikan ja koristelun lumoissa. Se on meidän dna:ssa,-) Ja sillä tuetaan työllisyyttä, ostamalla siis! Pidetään pyörät pyörimässä...
Tiedostaen tuon käytännöllisyyden tavoittelun meissä, päädyin suunnittelemaan asukokonaisuuksia. Ei vaan yksittäisiä vaatteita vaan Lego-palikkamaista osien yhdistelyn ja luovuuden kiehtovaa rajattomuutta! Päämääränä täydellinen garderobi, jossa ei ole mikään turhaa tai yhteensopimatonta...Pian juhlistamme yrityksemme 3-vuotista taivalta kaikissa konseptimme liikkeissä ESPOO, TURKU, PORVOO. La-su 28.11.- 29.11. Löydät tapahtuman tiedot täältä
Toivotamme sinutkin tervetulleeksi nauttimaan vuoden viimeisestä happeningistamme Jouluisissa tunnelmissa!
Terkuin, PIA

4 kommenttia:

Outi Krimou/Outi's life kirjoitti...

Ihania vaatteita ja koruja ☆☆
Pitääpä poiketa Espoon liikkeessä.
Mukavaa viikonloppua! .

BY PIA`S kirjoitti...

Hei Outi!
Kiitos, ja ehdottomasti tervetuloa...Viikonlopputerkuin, PIA

Puolukkapiirakka kirjoitti...

Hei, olen innoissani by pia's vaatteista ja käytän niitä päivittäin. Minua mietityttää, etteikö vaatteiden ompelu olisi mahdollista Suomessa? Kerrot brändin vaatteiden olevan ommeltu niin lähellä kuin mahdollista, mikä estää tämän tapahtuvan Suomen rajojen sisällä? Uskon monen mieltävänkin lähituotannon tapahtuvan omassa maassa Viron sijasta. Kiitos kauniista vaatteista!

BY PIA`S kirjoitti...

Hei Puolukkapiirakka!
Tuotantomme on jo niin isoa, ettei Suomesta löydy meille riittävänkokoista n. 40 hengen ompelimoa. Valitettavasti ompeluteollisuus on ajettu alas kotimaastamme jo toistakymmentä vuotta sitten, niinkuin yleisesti tiedetäänkin. Kartoitimme tilanteen jo alussa, koska tiesimme että tähtäämämme kasvu on hurjaa. Nyt olemme aloittaneet laajentumisen vientiinkin. Ompelimomme sijaitsevat n.100km päässä Espoon toimipisteestämme, ja kankaat tulevat n. 600km päästä Baltiasta. Hyvin lähellä siis,-)