www.bypias.com

www.bypias.com

30. marraskuuta 2015

PAKKO USKALTAA
BY PIAS 3 vuotta ja 3 miljoonaa! Liikevaihtoa, KYLLÄ...mitä sitä salailemaan. Ei sijoittajia, ei tuki-eikä velkarahaa. Vaan menty on suomalaisella sisulla, 155cm varsi täynnä uskoa, tukevasti jalat maassa mutta sopivasti suuruudenhullun kiilto silmissä!
Halu pysytellä ulkona boxista, karkoittaa skeptikot ympäriltä ja tehdä asioita positiivisella latauksella, maalaisjärjellä, aidolla välittämisellä ja oppia virheistä, riemuita onnistumisista!
Yrittäjyyden olen saanut verenperintönä isovanhemmiltani, tunnen täyttäväni tehtävääni yhteiskunnalle, olla hyödyllinen ja palvella ihmisiä luoden pysyvää jalanjälkeä niinkauan kuin olen terve ja jaksan...Yksin, ei voi kasvaa!
BYPIAS tiimi on kuin huippujoukkue, me ollaan innokkaita. Halutaan kilpaa rynniä aitojen yli ja katsoa mihin tää kaikki johtaa, mitä saadaan aikaan...yksilöinä sekä joukkueena! Muistella aikanaan kiikkustuolissa mistä kaikki alkoi ja olla ylpeitä omista suorituksistaan. Yrittäminen on riski, jota epäonnistumisen pelko varjostaa aina. Mitä sitten jos epäonnistuu? Joutuu kokemaan julkista nöyryytystä, aiheuttaa pettymyksiä muille, olisko helpompaa olla kokeilematta...
Olen teinivanhempien esikoinen, suvun ensimmäinen lapsenlapsi. Ladattu täyteen rakkautta isovanhemmilta, jotka tuntitolkulla palvoen istuivat katsoen prinsessapukuleikkejäni. Minnekään ei ollut kiire! Olen saanut parhaat lähtökohdat elämään, ei rahalla vaan rakkaudella ja huolenpidolla. Tiukan kotikasvatuksen ja sopivasti kaikkia muita pettymyksiä elämässä kokeneena.Ihailen, mm. suomalaisia yrittäjätarinoita kuten PENTIK. Todellisia vaikeuksista voittoon-sisulla mennään roolimalleja. Omintakeinen tyyli, luovuus ja aitous! Niillä valloitetaan suomalaisten sydämet ja mehän olemme uskollisia sille mihin voimme uskoa.
BYPIAS syntyi vahingossa, moni teistä on seurannutkin tätä ihmeellistä seikkailua alusta asti. Piilevä muotisuunnittelija minussa puski esille, vastaten ensin lähinnä omiin tarpeisiini. Pitkä kokemukseni kauneusalalla ja asiakaspalvelijana, pienenä yksinyrittäjänä on antanut minulle enemmän pedagogista osaamista/oivallusta tähän työhön kuin yksikään muotoilu-tai design-instituutti olisi ikinä voinut antaa.


Struktuurit, materiaalit ja muodot ovat intohimoni! Jokainen nainen ja mies on erilainen, varsinainen rikkaus ihmisissä on kiehtovaa. Suunnittelen vaatteita tavalliselle naiselle, saa olla peppua, reittä, masua...Minua ei kiinnosta muotimaailman luomat stereotypiat vaatesuunnittelussa!
Pakko uskaltaa...
Taas kasvaa, kyllä! Tulevan vuoden suunnitelmat on nyt pistetty raameihin, lyöty lukkoon ja perääntyä ei voi. Ottaa vielä lisää riskiä, mennä taas hiukan ulos boxista-ratkaisuilla. Ei silleen kun yleensä mennään tässä vaiheessa, mutta...oottehan mukana, edelleen?
Ollaan saatu valtava tuki, Suomen naisilta ja superkannustusta. Ruusuja ja risuja, ihan aiheestakin mutta emme voi valittaa...ei mistään! Suomalainen nainen on vaativa, järkevä, huumorintajuinen ja aito, osaa nauraakin itselleen. Tykkään näistä ominaisuuksistamme!
Kauneusihanteena meillä on luonnollinen ja huoliteltu lookki, näistä kriteereistä BY PIAS
on syntynyt.Ja vielä tärkein, ystävyydestä & perheestä!
Onnistuakseen jokainen tarvii ne ihmiset jotka suhun uskoo...olen ollut onnekas ja saanut kokea aitoa ystävyyttä, auttamisenhalua ilman hyötymisnäkökulmaa. Olen ikuisesti kiitollinen Merja, Riikka ja Anne vilpittömästä avustanne heti alusta pitäen. Te halusitte nähdä mun onnistuvan, ja myötäelää tätä juttua...
Rakas perheeni, omat isoksi kasvaneet pojat ja aviomieheni! Te ootte mun leposija, peruskallio ja suotte äidille tämän seikkailun, KIITOS!

Tsemppiterkuin, PIA

12 kommenttia:

Teija Hakula kirjoitti...

Wow! By Pia´s on mahtava menestystarina,
lämpimät onnittelut sinulle Pia! Arvostan
niin sinnikkyyttäsi ja rohkeuttasi, olet
pienessä ajassa luonut brändin, joka on
valloittanut skandinaavisten naisten sydämet.
Oma vaatekaappini koostuu suurelta osin
By Pia´s vaatteista, ne ovat niin mun näköisiäni.

Tiina kirjoitti...

Sydämelliset onnittelut koko teidän tiimille.


♥ Tiina

Jutta// Projekti Verkaranta kirjoitti...

Tämä on kyllä hieno tarina. Toivon valtavasti tsemppiä ja onnistumisia myös tulevaisuuteen. Mahtavaa Pia!!!

Nonna kirjoitti...

Hieno teksti! Peukut pystyssä jatkossakin!

BY PIA`S kirjoitti...

Kiitos Tytöt tsempeistä!
Sitä tarvitaan aina, me kaikki...

Taija kirjoitti...

Huikea kasvu. Olen seurannut tässä blogissa etenemistäsi alusta asti ja ihailen kyllä rohkeuttasi toteuttaa omia unelmiasi :) Go Go ByPias!! :)

MarjoH kirjoitti...

Hieno tarina ja huikeaa rohkeutta, jota ei monelta löydy. Onnea tähänastisesta ja paljon tsemppiä ja voimia tuleviin haasteisiin.

Elisabeth kirjoitti...

Mahtava juttu,onnea.

Hanne kirjoitti...

Upea tarina ja onnea sitkeydellesi! Menestystäsi on ollut ilo seurata tämän blogimaailman ja lehdistön avulla. Tuotteesi ovat kauniita ja käytännöllisiä muodokkaalle naisellekin:)
Tänä päivänä on ihana kuulla, miten jokun onnistuu, vaikka vaateala muutoin on Suomessa ahtaalla. Hyvä esimerkki on vanha perheyritys Nanso, joka juuri kertoi muutoksistaan.
Tsemppiä uusiin haasteisiin, mukana ollaan!

BY PIA`S kirjoitti...

Kiitos Leidit!
Joo, kyllä ajat on niin vaikeat juuri nyt monilla yrittäjillä kuin palkansaajillakin, mut haluisin valaa uskoa onnistumisten mahdollisuuksiin ja olla omana esimerkkinä kertomassa positiivistakin tarinaa tässä yrittäjyyden vaikeassa lajissa.
We can make it happen, Just do it! Eikö vain tytöt...

Kaisa / Villa Murunen kirjoitti...

Hei Pia! Sinnikkyytesi on ihaltavaa, mallistosi aina vaan ihana ja tyylitaju pettämätön! Nyt vasta tajusin blogisi, jota jään mielelläni seurailemaan! Olet varmasti kiireinen, mutta tule joskus kurkkimaan blogiani. Olen vielä aloitteleva lifestyle/sisustusbloggari (1 vuosi takana), mutta yhteistyöstä olisin erittäin kiinnostunut. Asun Porvoossa. Terkuin Kaisa -Villa Murunen-blogista

Riikka kirjoitti...

Kiitos Pia ❤! Olet niin tämän kaiken ansainnut!