www.bypias.com

www.bypias.com

22. joulukuuta 2015

COMING YEAR 2016 - BIG DREAMS!

Ensimmäisen ulkomaan liikkeemme allekirjoitustilaisuus.
Nyt tytöt mennään-eikä meinata! Tämä vuosi on ollut mahtava, (enkä tarkoita että kaikeltaosin helppo tai ongelmaton) mutta henkinen mood on säädetty oikealle taajuudelle, vastaanottamaan taas isompia haasteita ja näkemään suunnan kirkkaammin.
Vasta kolmevuotias BYPIAS on jatkossakin Design from Finland, mutta brändin markkinointi ja myynti johdetaan Hollannista, jonne vientitiimimme on ankkuroitunut!
Tammikuussa avaamme huikean Storen valkoiseen loftiin, Laren-nimiseen kaupunkiin Amsterdamin vieressä. Laren on tunnettu ruokokattoisista huviloistaan ja ihanista putiikeista, ravintoloistaan. Mutta miksi Hollanti? on moni kysynyt...
Hollannissa vallitsee tällä hetkellä todella inspiroiva flow ja markkina muotivirtausten suhteen on hyvin edelläkävijän roolissa. Monet kansainväliset brändit ja ilmiöt, jotka ovat nyt meillä pohjoismaissa ison massan suosiossa, nähtiin ja koettiin Hollannissa jo pari vuotta sitten. Tällaisia asioita haistelen designerina maailmalla, se on mun duunia...


Ja siksi myös Hollanti, sillä joka paikassa kulkiessani näen jonkun ihmisen hullujen unelmien toteutuneen! Lifestyle-ja muotiliikkeitä, ravintoloita jotka saavat leukani loksahtamaan ja sydämeni myötätunnosta riemuitsemaan, mitä kaikella vaivannäöllä ollaan saatu aikaiseksi.
Se muistuttaa minua joka päivä siitä, että YOU CAN, JUST DO IT!
Hollannissa tällä hetkellä IN on luomu, aitous, kierrätys ja eettinen tuottaminen, käsityö ja luonnonmateriaalit, terveellinen hyvinvointi. Ja se on myös meidän missio!
BYPIAS menee kansainvälisille markkinoille hiukan erilailla kuin yleensä. Uskomme vahvasti konseptiimme, tuotteisiin ja ekologiseen tapaamme tuottaa ja tarjoamme sielläkin asiakkaille varmasti omanlaisen maailmamme, Lifestylen ja helposti erilaiseksi tunnistettavan designimme. Meille ei riitä, että olemme vain muotia, tuotteita vaan luomme kaiken yhteensulautuviksi kokonaisuuksiksi!Täällä Suomessakin tapahtuu, todellakin! Heti tammikuussa sisustamme vanhan, 250m2 huvilan myymäläksemme, ihan wanhan Porvoon sydämessä. Olemme NIIN innoissamme! Sillä suloinen, pieni myymälämme on jäänyt auttamattoman pieneksi Porvoon Mannerheiminkadulla. Uusi suurmyymälä on vain 20m päässä nykyisestä myymälästä!
Avajaisia vietetään näillänäkymin tammikuun viimeinen viikonloppu...
Pohjois-Suomen huutoon Facebookissa on vastattu ja kesään mennessä olemme sielläkin, Oulussa! Ja vaikka kaikenmoiset kauppakiinteistöt Oulusta koluttiin, sydämemme kuuluu Aittoihin. Emmehän voi vastustaa kattohirsiä, narisevia ovia ja merinäköalaa! Meitä huhuiltiin Aittoihin jo puolitoista vuotta sitten, mutta nyt saimme sieltä hiukan isomman tilan järjestymään. Tämän lisäksi julkaisemme pian ihan huikeita tapahtumia! Lisää niistä pian, pysykää kuulolla ja HYVÄÄ JOULUA sillävälin!

Terkuin, PIA

3 kommenttia:

Outi Krimou/Outi's life kirjoitti...

Onnea uusista tuulista, mahtavalta kuulostaa!
Mukavaa joulua ja onnea vuodelle 2016 koko by Pia´s porukalla <3

Marjukka / Fab Forty Something kirjoitti...

Todella hieno juttu, onnea sekä uudesta myymälästä sekä Porvoossa että Hollannissa!

Du88eling kirjoitti...

Hei! Voi kun ihanaa, avaat liikkeen tanne Hollantiin!! Itse olen asunut Hollannissa jo 10 vuotta, ja luulen tosiaan etta tuotteesi tulevat olemaan menestys taalla! Winkkina, Hollanti on PALJON paljon pidemmalla nettikauppojen suhteen kuin Suomi, eli tuleekohan tuotteita saataville myos netin kautta Hollannin markkinoille?
Iloista uuuden vuoden alkua ja kaikkea hyvaa uusille haasteille!
-MrsD