www.bypias.com

www.bypias.com

17. joulukuuta 2015

X-MAS RUSH HOURS...
No meillä on meneillään Joulu-ALE! Ensimmäistä kertaa...huh,huh!
Verkkokauppamme väki suorastaan juoksee! Wanha-asemamme Espoossa on kuin Korvatunturi, yhdessä huoneessa prinetöidään tauotta, pakkauspöydällä pinot kasvavat, vaaterekit tyhjenevät verkkokaupan varastossa ja puhelimilla soitetaan ristiinrastiin pitkin myymälöitä metsästäen ja varaten viimeisiä kappaleita. Studiossa kuvataan ja Showroomilla vastaanotetaan vieraita, jotka hiukan silmiä pyöritellen ihmettelevät menoa!
Greisiä, mutta ihanaa...ihanaa, että on työtä! Asiakkaat ovat tehneet kyllä huippulöytöjä, kauniisti viikattuja ja yhteensointuvia settejä valikoitu hyvällä maulla verkkokaupasta!


Myymälöissä ollaan auki viikonlopun halki, myös sunnuntaina! Lahjakortteja metsästävät miehet saapuvat ostoksille viimehetkellä, perinteen mukaan,-) Kivasti ovat jo naisillensa tilanneet lahjoja meiltä...


Vaikka Joulua moni viettääkin kotona, on kiva pukeutua pyhinä kauniisti! Valokuvat ikuistavat hetket...Mukavuus on myös niin tärkeää, sillä voi olla että samassa asussa joutuu kokkaamaan, siivota, leikkiä lasten kanssa, löhöillä rennosti sohvalla ja käydä välillä ulkonakin, kyläillä. Pellavamekossamme tai tunikassa passaa tehdä näitä kaikkia!
Joulunodotusterveisin, PIA

(Viimeinen kuva on otettu Sisustusliike-Cobellossa)

Ei kommentteja: