www.bypias.com

www.bypias.com

5. kesäkuuta 2012

KESÄKASSIT BY PIA`S


Puotiin tupsahti tänään lisää ihania kasseja! Olen niin onnellinen näistä kasseistani, jota naiset ihastelevat kaikkialla missä kuljen oma kassini kainalossa. Eteisen naulakossa roikkuu kaikki värit, joita sujuvasti vaihtelen eri asujeni kanssa sävysävyyn. Eniten mukana kulkee pellavansävyinen...
Pian pääsette osallistumaan Pellavakassi BY PIA`S arvontaan eräässä tosi suositussa blogissa, ilmoitan teille sitten...
 Musta kassi on todella tyylikäs ja sopii kaiken kanssa, pellavakassi on ihana, pehmeä kainalossa ja istuu olkapäällä tukevasti. Sisällä kivankokoinen tasku kännykälle, avaimille...Pohjassa on kovike, jonka voit irrottaa mikäli peset kassin.

Valkoiseen kassiini olen suihkuttanut kangassuoja-teflonia, eikä likaa ole tullutkaan....
 Pikkukassi pitkällä hihnalla on aina päälläni, siellä työpuhelin ja huulikiilto...niitä saa samoissa sävyissä kuin isoja kasseja!
 Pikkukassi BY PIA`S hinta 25,-
Pellavakassi BY PIA`S hinta 49,-


Olemme saaneet ensimmäiset yhteydenotot ihanista putiikeista eri puolilta Suomea ja pian BY PIA`S malliston pellavatunikoita, kasseja, jakkuja jne. on saatavilla mahdollisesti sinunkin lähikaupungista!
Koska tuotantomme on pientä, voimme myydä vain muutamiin putiikkeihin. Kannattaa olla siis nopea, mikäli haluat edustuksen ihanille pellava-vaatteilleni, jotka ovat yksilöllistä käsityötä ja todellista kotimaista lähituotantoa! Ilmoitan täällä blogissani missä kaikkialla BY PIA`S mallisto on esillä!
Siihen asti voitte tilata tuotteita postitse s-postilla tai tulla paikanpäälle Espoon Puotini Showroomiin. Hinnat ja tilaustiedot löytyy ylhäältä oikealta, kun klikkaat itsesi toiseen Design BY PIA`S-blogiini. S-posti ja puotini yhteystiedot löytyy myös oikealta ylhäältä. Puotini lomaile heinäkuun, tilaukset s-postilla hoituvat normaalisti 24h myös lomani ajan...

Terkuin, PIA


SOON you will find my lovely Linen Collection BY PIA`S Design in shops around Finland.
BAGS-I love them!
Ei kommentteja: