www.bypias.com

www.bypias.com

3. kesäkuuta 2012

STOCKHOLM


Sunnuntai-sisällä...sateista vaihteeksi! Muistoissain taannoinen Tukholman risteily ukkoporukkani kanssa...pojistani EI saa ainuttakaan kuvaa julkaista, ovat siinä iässä, huoh! Harmi, sillä sain metrotunnelissa napsaistua salaa heistä kivan rouhean "taidekuvan".
Matkan ainoat ostokseni, lehti, namia, kosmetiikkaa ja pari vaatetta laivan putiikista. Uskomatonta! Ukkoporukkani salli minun pyörähtää Tukholmassa parissa putiikissa, mutta ulkona kärsimättömästi odottava seurueeni vei minulta shoppailuhalut...täytyy sanoa, että odotan innolla tulevia tyttöystäviä, miniöitä hengenheimolaisikseni!
Näin ihania puoteja ja ostossaldo 0,- ??? Sellaista se, täytyy pian ryhtyä suunnittelemaan uutta reissua naisten kesken...Kotona tapahtuu juuri järkkäilyä, kivaa ja pitkästä aikaa. Ehkä saan taas kotikuvia napsittua uudella innolla. Olen menossa kuvaamaan kesäkuun aikana paria IHANAA kohdetta, Hannelen ja Pekan luo. Tiedätte siis mitä odottaa...BY PIA`S rintamalla on spagettiolkainmekko ihan juuri valmis, samoin valikoimaan tulee uusi väri. Sellainen rusketuksen kanssa  yhteensopiva nougat-ruskea!  Mallistoni laajenee myös sänkyvaatteisiin, pellavaisia helmalakanoita on kyselty eri väreissä. Niitä kun on huonosti saatavilla ja voimme ommella kokoja rajoituksetta tietysti.
Saimme ompelija-tiimiin vahvistusta ja nyt voin ryhtyä etsimään jälleenmyyjiä eri puolilta Suomea. Eli ihanat putiikit, nyt on teidän mahdollisuutenne saada edustus oman naisasiakaskuntanne iloksi!

Sunnuntaiterkuin, PIA

My last visit in Stockholm was relaxing, with my family. No shopping at all!!! Because of my teenager boys, my husband was maybe relieved also,-) Can`t wait for the next trip, with women only!

8 kommenttia:

AnniK kirjoitti...

Toi on niin tuttua että omat shopppailuhalut menee kun tietää miehen odottelevan kärsimättömänä kaupan ulkopuolella.
Ihania asuja jälleen kuvissa!
Mukavaa sunnuntaita!

Maanvaiva kirjoitti...

Niin kauniina, kuten aina! :)

Joo, en mäkään viihdy kaupassa, jos joku odottaa ulkona..vaikkakin se ois sanonut että kierrä ihan rauhassa :)

Marjo kirjoitti...

Moi! Mistä olet ostanut luonnonvaalean mekon, joka on jakun alla? Kaunis, kuten kaikki vaatteesi ovat! Lämpöisiä ilmoja odotellessa, terkuin Marjo

BY PIA`S kirjoitti...

Heippa!
Kiitos kommenteistanne...Marjo: tuo mekko oli H&M:n mallistosta. Ihan hetki sitten ostettu!
T. PIA

TapiPetit kirjoitti...

Hei, pellavalakanat on ihana uutinen. Olen itse niin rakastunut JDL:n pellava pussilakanoihin etten suostu enää muuta sänkyyn laittaa. ja tietty pellavalakana se myös täytyy olla. Ikuisia ja ihania petivaatteita.

Hanne Valkoinenleinikki-blogi kirjoitti...

Miehet kannattaa jättää kotiin tai pubiin, jos haluaa ostoksille mennä.
Ne kun eivät oikein aina ymmärrä, että ostoksilla kuluu aikaa:)

Sinulla on sitten aina niin kauniit vaatteet ja nuo sinun omat tekemäsi asusteet ovat kauniita.
Osaispa tilata oikean kokoisia tunikoita kokeilematta:)

Aurinkoista viikkoa!

BY PIA`S kirjoitti...

Heippa!
Hanne: tunikoiden AINOA kriittinen mitta on rinnanympärys. Sen kun itseltänsä mittaa niin voi s-postilla tilata tunikoita. Samoin oma virallinen koko, niiden perusteella me osaamme lähettää oikean kokoisen. Terkuin, PIA

Hanne Valkoinenleinikki-blogi kirjoitti...

Hyvä tietää, se on sitten sopivan väljä jos masu vähän pömpöttää:)