www.bypias.com

www.bypias.com

14. kesäkuuta 2012

RAITOJA JA RILLOJA!SOOOOOOOOO...IHANAT KESÄ-HIUKSET! Tähän aikaan vuodesta laitetaan raitoja, tässä ihan lemppariversioni...jossa oma pohjaväri sellainen pellava-maantie ja siihen kirkkaan vaaleat raidat!
Leikkasin hiukset kerroksittain, föönaus ja hiuspuuteria tyveen...muuta ei tarvita, VAU!Päivä Puodillani oli taas vauhdikas hiustenlaiton ja Pellavatunika-sovitusten lomassa. Kyselyjä Mustikkamäen Tiinan rillahelmaisesta Pellava-tunikamekosta on tullut useita ja kyllähän sellainen mallistoon saadaan. Hinnaksi tulee alk. 95,-. Kuvittele siis kimpassa tämä Pellavakassi ja mekko samalla rillahelmalla kuin kassíssa...Sopii juhliin, minne vaan! Mustikkamäellä myös käynnissä arvonta, jossa voit voittaa Pellavakassin valitsemallasi värillä...kipin, kopin sinne osallistumaan! http://mustikkamaki.blogspot.fi/


Kiitos Mirka poseerauksesta! Mirka on BY PIA`S Pellavatunikamallien sanansaattaja, sillä hänellä niitä kaikissa väreissä...Ja nyt tulee TÄRKEÄ ilmoitus, johon voitte ryhtyä valmistautumaan!
Järjestän kohta täällä oman INSPIROIVAN arvonnan, johon haluaisin kuvia TEISTÄ!
Eli kaikki TE, joilla mallistoni pellavatunika, kassi, mameluukit, huivi jne...laittakaa s-postiini kuvia lemppari-tyylistänne BY PIA`S asuissa. Jep, olisi ihana nähdä erilaisia asu-yhdistelmiänne!
Tarkoituksena oli tarjota meille kaikille inspiraatiota pukeutumiseen ja kuvata asuja erilaisten/kokoisten naisten päällä. KIVAA! Osaatte tämän lajin, odotan innolla kuvianne...
Palkitsen parhaan muoti-stailauksen palkinnolla sekä tietysti arvonta-voittajan. Kyseessä ei ole suinkaan missikisa vaan leikkimielinen tyylikisa! Lähettäkää kuvat 19.6 mennessä....
Sain käsiini tänään tällaista rilla-trikoota! Toinen materiaali joka minua kiinnostaa...mitähän tästä kehkeytyy? Tyynyjä....?
Terkuin, PIA

4 kommenttia:

Ainosofia kirjoitti...

Sievät hiukset ja jälleen hieno idea sinulta :)

Jonna kirjoitti...

Mustikkamäeltä tänne päädyin. Aivan todella ihania pellavaisia tuotteita täältä löytyy <3 Pellava on kyllä ihana materiaali! Alanpa tarkemmin ihastella blogiasi. Mukavaa kesää!

minna.ahokas kirjoitti...

Minttu tunika saapui uuteen kotiinsa, ja on aivan IHANA! Pikkukassi on isompi kuin kuvat on antaneet ymmärtää, mutta hyvä niin, aivan ihana kauppamatkoille, just mahtuu puhelin, lompakko ja auton avaimet. Joten erittäin tyytyväinen asiakas KIITTÄÄ! p.s. tosta rilla-trikoosta tulis varmaan sievä tuubihuivi :)

susanne bösenberg kirjoitti...

Moikka
Tuo rimpsuhelmainen mekko voisikin sit olla meikäläisen tyyliin. Trikoot/farkut syksyllä alle niin aika makee yhdistelmä.
-suski-